Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Udrea, plangere la CSM impotriva lui Kovesi: Instigarea la represiune nedreapta nu se pedepseste in codul penal (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, plangere la CSM impotriva lui Kovesi: Instigarea la represiune nedreapta nu se pedepseste in codul penal (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat joi la Curtea Suprema unde are loc un termen din camera preliminara in dosarul in care aceasta a fost trimisa in judecata pentru felul cum a fost finanta campania. continuă pe B1

Elena Udrea face plangere la CSM impotriva sefei DNA

Elena Udrea a declarat, joi, ca va face plangere la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, considerand ca fapta savarsita de aceasta este instigare la represiune nedreapta, adaugand ca ar fi.

Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Aflata in plin scandal in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa DNA este atacata dur de fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea. Kovesi e paranoia generalizata. E o bomba cu.

Elena Udrea: Iohannis o sustine pe Kovesi de teama ca sotia sa ar putea avea dosar penal din partea sefei DNA pentru falsurile in legatura cu casa din Sibiu

Udrea a afirmat, la postul de televiziune Romania TV, ca presedintele Iohannis o sustine pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi si nu vrea sa o suspende fiindca se teme ca sotia sa, Carmen Iohannis, s-ar putea alege cu un dosar penal la institutia de forta.

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze. O sa depun plangere impotriva sa

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, marti, pentru stiripesurse. ro, ca va depunde plangeri peste tot in lume impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce, procurorul Mihaela Moraru Iorga a dezvaluit ca .

Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: Ar fi obligatoriu sa fie demisa. Voi face plangere la CSM

Elena Udrea a declarat joi ca ar fi obligatoriu ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa, sustinand ca sefa DNA a distrus increderea in justitia din Romania. b.

Elena Udrea anunta ca, miercuri, va depune plangere penala la Parchetul General impotriva sefei DNA: Astept ca cineva sa o ancheteze pe aceasta femeie

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, la postul public de televiziune TVR, ca, miercuri, va depune o plangere impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce, marti, au aparut in spatiul public acuzatii grave cu privire la procurorul-sef.

Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: Ar fi obligatoriu sa fie demisa

Elena Udrea a declarat joi ca ar fi obligatoriu ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa, sustinand ca sefa DNA a distrus increderea in justitia din Romania. b.

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi este o bomba cu ceas. Zilele ii sunt numarate la conducerea DNA

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lansat, la postul de televiziune Romania TV, o serie de acuzatii la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Elena Udrea, despre dezvaluirile privind presiunile din interiorul DNA: SUNT SOCATA (VIDEO)

Elena Udrea s-a declarat socata dupa declaratiile facute marti de procurorul Mihaela Iorga, care a sustinut ca Laura Codruta Kovesi i-a cerut ca Udrea sa fie retinuta pentru 24 de ore chiar daca Parlamentul.

Dosarul privind finantarea campaniei electorale, in care sunt cercetate Elena Udrea si Ioana Basescu, va fi judecat la CAB. Udrea lanseaza noi acuzatii: Asa de tare s-a grabit DNA, ca au trimis dosarul la o instanta necompetenta

20: Dosarul in care sunt cercetate Elena Udrea si Ioana Basescu va fi judecat de magstratii Curtii de Apel Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )