Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elena Udrea, de la poseta la salamul Victoria

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, de la poseta la salamul Victoria

Fiind in plina campanie electorala, Elena Udrea se plimba prin magazinele alimentare si cumpara salam Victoria si ardei. intr-o incercare nereusita de a parea populara, Udrea a si postat imagini din. continuă pe Antena3

Elena Udrea si salamul Victoria: diva de la PMP a comandat un pranz pe cinste intr-o alimentara din Resita

Elena Udrea s-a pozat in timp ce cumpara salam Victoria, paine si ardei iute dintr-o alimentara din Resita. Ea si-a publicat pozele pe pagina personala de Facebook , unde a scris ca asa arata O masa de pranz pe cinste.

Elena Udrea incerca sa para populara cumparand salam Victoria, paine si ardei de la alimentara, cu IPad-ul in mana

Elena Udrea incerca sa para populara cumparand salam Victoria, paine si ardei iute de la o alimentara din Resita, cu tableta IPad in mana. Fotografiile au fost postate duminica pe pagina de Facebook a candidatului Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, cu explicatia La Resita, intr-o alimentara, cumparand salam Victoria, paine si ardei iute. O masa de pranz pe cinste.

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu apa, lansata de Radu Banciu: Victor Ponta nu vrea sa faca show

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu gheata a lui Radu Banciu. Realizatorul tv a anuntat ca prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara este de acord cu nominalizarea in aceasta campanie umanitara.

Elena Udrea, proiectul lui Traian Basescu

A spune Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea e un pleonasm. Pentru ca Traian Basescu inseamna Elena Udrea. A fost proiectul lui de la bun inceput si doar cei care au vrut sa vada si sa creada altceva au refuzat evidentele. Pentru multi a fost nevoie de 10 ani, ca sa ramana uimiti, debusolati, socati de recunoasterea acestei alegeri care a avut loc la nici o luna dupa ce prelua mandatul de presedinte.

Madalin Voicu: Elena Udrea este victima relatiei cu Traian Basescu

Madalin Voicu a declarat, in editia de sambata a emisiunii QA cu Alessandra Stoicescu, ca Elena Udrea este victima relatiei cu Traian Basescu. Prevad ca pana la urma, Elena Udrea va fi o victima.

Elena Udrea: Ii cer lui Klaus Iohannis si opozitiei sa nu voteze reducerea CAS/ Schimbarea legii migratiei politice, o ocazie de a muta primari mai ales la partidul lui Tariceanu

Liderul PMP Elena Udrea a solicitat luni liderului PNL Klaus Iohannis si celorlalti membri ai opozitiei sa nu voteze legea de reducere a CAS. Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

Elena Udrea s-a aratat convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie, la alegerile din toamna

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

Elena Udrea: Cerem Guvernului sa arate ca exista solutii pentru reducerea CAS sau sa isi asume ca nu este in stare sa o faca (VIDEO)

LiderulPMP, Elena Udrea, a cerut Guvernuluiponta, luni, la Alba Iulia, sa aduca argumente privind sustenabilitatea reducerii CAS sau sa recunoasca ca nu pot face aceasta reducere. Cer domnului.

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )