Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

România Liberă România Liberă,
VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda. continuă pe România Liberă

VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este in concediu, si-a turnat o galeata de gheata in cap si a donat pentru bolnavii care sufera de ALS scleroza laterala amiotrofica). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda si Alex Boc.

Primarul clujean Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primaul clujean Emil Boc a acceptat provocarea de a se alatura campaniei de donatiiASL Ice Bucket Challenge si si-a aruncat o galeata cu apa rece in cap, nu inainte de a-i provoca pe Daniel Buda.

Moda Ice Bucket Challenge a ajuns si la Focsani. Consilierul local Dragos Horhocea si-a turnat o galeata de apa cu gheata pe cap, in scop umanitar

Consilierul liberal spera sa-i determine si pe altii sa contribuie cu 50 de lei la ajutorarea copiilor cu virusul HIV de la centrul de tip familial Sfanta Maria Golesti.

Elena Udrea il aduce pe Emil Boc in pragul demisiei de onoare. PDL Constanta cere plecarea acestuia din partid

Seful PDL Constanta, senatorul Christian Gigi Chiru, ii cere demisia de onoare lui Emil Boc. Primarul Clujului a declarat ca o sustine pe Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, la alegerile prezidentiale.

PDL Constanta cere demisia lui Emil Boc, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru Elena Udrea

Senatorul Gigi Chiru, presedintele PDL Constanta, cere demisia din partid a lui Emil Boc dupa ce acesta si-a declarat sustinerea pentru Elena Udrea la alegerile prezidentiale, transmite Mediafax. ii solicit.

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap: il provoc pe Sorin Oprescu sa faca la fel

Edilul Sectorului 4 din Capitala, Cristian Popescu Piedone, si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap si i-a cerut si primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa faca la fel. intreaga actiune are in spate o cauza umanitara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )