Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, prima aparitie publica de la revenirea in tara. Nu vreau sa o mai iau de la capat!

Playtech Playtech,
Elena Udrea, prima aparitie publica de la revenirea in tara. Nu vreau sa o mai iau de la capat!

Elena Udrea a facut primele declaratii in fata Curtii de Apel Bucuresti. Fostul ministru s-a aflat pentru prima oara in fata judecatorilor, dupa revenirea din Costa Rica. Procesul Udrea-Andronic-Basescu se reia! Ce a declarat iubita lui Adrian Alexandrov? Udrea, in fata judecatorilor! Ce a declarat Stie toata lumea de ce am plecat in Costa Rica. continuă pe Playtech

Elena Udrea, prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica A venit la instanta in procesul finantarii campaniei prezidentiale a lui Basescu, din 2009 - UPDATE

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, fiind prima sa aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica, la inceputul lunii iulie. Ea a venit la instanta tinandu-se de mana cu iubitul ei, Adrian Alexandrov. Elena Udrea a venit la Curtea de Apel pentru procesul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care este acuzata de luare de mita si spalare de bani. La termenul de joi, procesul a fost din nou amanat, de aceasta data pentru 15 octombrie.

Elena Udrea, prima aparitie publica in fata judecatorilor de la intoarcerea din Costa Rica:Voi veni la toate termenele de judecata

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, fiind prima sa aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica. Ea a venit la instanta tinandu-se de mana cu iubitul ei, Adrian Alexandrov. Elena Udrea a venit la Curtea de Apel pentru procesul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care este acuzata de luare de mita si spalare de bani.

Prima aparitie publica a Elenei Udrea de la revenirea din Costa Rica (VIDEO)

UPDATE:Elena Udrea a declarat, joi, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti ca, din punctul sau de vedere, lucrurile se indreapta spre normalitate in Romania, inclusiv in domeniul.

Elena Udrea, declaratii in fata instantei dupa revenirea din Costa Rica. Se reia procesul Udrea-Andronic-Basescu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ajunge joi in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. Aceasta este acuzata de procurorii DNA de luare de mita si spalare de bani. in acelasi dosar,.

Elena Udrea: ,,Lucrurile sunt in schimbare spre normalitate in tara aceasta, inclusiv in justitie

Elena Udrea a declarat joi ca este fericita ca a putut sa se intoarca in tara, afirmand ca lucruril.

Elena Udrea, dupa declaratiile din fata magistratilor: Ma bucur ca sunt acasa. Lucrurile sunt in schimbare spre bine in Romania

Elena Udrea a parasit Curtea de Apel din Capitala, unde a trebuit sa se prezinte in fata magistratilor, pentru prima data de cand a revenit din Costa Rica. Ma voi prezenta la toate termenele, ma.

Elena Udrea, aroganta maxima la Curtea de Apel. A venit cu o geanta de 6.000 de euro. Cat a costat restul tinutei

Elena Udrea a mers, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a avut loc un nou termen in procesul in care este acuzata ca a cerut mita sub forma de finantare pentru campania din 2009 a lui Traian Basescu. Alaturi de ea s-a aflat si iubitul ei. Udrea a venit la proces cu o geanta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )