Libnet.ro
UNICEF

06:30

Elena Udrea, prima declaratie din inchisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, prima declaratie din inchisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Separata de bebelusul nou-nascut, dupa ce a fost arestata, Elena Udrea a transmis primul mesaj prin intermediul aparatorului ei. Avocatul Veronel Radulescu si fostul ministru al Turismului au vorbit la. continuă pe Antena3

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, au fost retinute de catre INTERPOL in Costa Rica, fiind ridicate de catre autoritati de pe strada. Cele doua femei erau date in cautare pentru a ispasi pedepse pronuntate de catre justitia din Romania.

Elena Udrea, gesturi dureroase din inchisoare, pentru fiica ei. A fost nevoie de interventia politistilor

Elena Udrea trece prin momente cumplite in inchisoarea de femei din San Jose, Costa Rica. Conform spuselor lui Cornel Tabacaru, un om de afaceri ce traieste de ani buni in Costa Rica, Elena Udrea este nevoita sa se.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute n Costa Rica. Ele au fost ridicate din strada

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe strada, a anuntat Digi24, citand un anunt publicat de Autoritatea de Investigatii Judiciare din Costa Rica. Cele doua femei au fost plasate in custodie judiciara in San Jose. Vezi in articol materialul video postat de autoritatile costaricane. Stirea se actualizeaza.

VIDEO FOTO Arest de cosmar pentru Elena Udrea si Alina Bica in Costa Rica: tortura, supraaglomerare si batai intre detinute

Penitenciarul Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica este un adevarat cosmar pentru detinutele aflate in custodie. Puscaria apare si intr-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fara conditii elementare, in care se inregistreaza violente intre detinute, iar spatiul este de multa vreme depasit.

SONDAJ Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica?

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica, in urma unei actiuni Interpol. Ele sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia romana. Avocatul Elenei Udrea a spus, insa, ca sunt sanse zero ca aceasta sa fie extradata. Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica? Participa la sondajul HotNews. ro.

Cu cine sta Udrea n camera din nchisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo e ca n Narcos

Elena Udrea isi va petrece doua luni in inchisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, ea fiind plasata in camera cu Alina Bica si cu inca o localnica ce a fost condamnata pentru frauda, a declarat la Antena 3 omul de afaceri Cornel Tabacaru, care traieste in acel stat. Cele doua se afla in aripa buna a inchisorii. Ele au fost duse in aripa mai buna a inchisorii. ) Acolo e exact ca in Narcos serial despre viata traficantilor de droguri, n. r) si exista acolo o aripa mai buna in care au fost duse, sustine Cornel Tabacaru.

Cum au fost retinute Elena Udrea si Alina Bica. O notificare rosie pentru coruptie a fost emisa de Interpol Bucuresti

Inspectoratul General al Politiei Romane a confirmat retinerea Elenei Udrea si Alinei Bica in Costa Rica, in urma schimbului de date si informatii transmise prin Interpol. Pentru cele doua femei s-a primit o notificare rosie in baza de date Interpol pentru infractiunile de mita, abuz in serviciu si coruptie, emise de Interpol Bucuresti.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele.

Sinteza zilei. Prima fotografie pe care au facut-o Udrea si Bica in Costa Rica - FOTO

Cornel Tabacaru, milionarul roman care traieste de ani buni in Costa Rica, a prezentat, joi, la Sinteza zilei, prima fotografie pe care au facut-o Elena Udrea si Alina Bica la aeroport, la scurt timp dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )