Libnet.ro
UNICEF

16:15

Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit si calomniat, eu insami am fost tinta lui: tiganca, jidanca si curva. Cu toate acestea, sunt. continuă pe Antena3

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Oana Zavoranu, dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Oana Zavoranu a declarat, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, ca se impacase cu politicianul, in secret si ca ultimele cuvinte ale fondatorului PRM catre ea au fost te iubesc, fata mea desteapta.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Primele reactii dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: Spunea ca e nemuritor

Mai multe personalitati care l-au cunoscut pe politicianul Corneliu Vadim Tudor si-au exprimat regretul fata de moartea fondatorului PRM, care a decedat luni seara la Spitalul Mi,itar din Bucuresti.

Gigi Becali, reactie dementiala la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vaditm Tudor a murit. A fost la mine la puscarie in 2009, cand mi-a propus sa intru la europarlamentare pe listele PRM, ca sa scap de puscarie. Asa a si fost. Am fost eliberat dupa doua saptamani, in 2009. Nu.

Gheorghe Funar, reactie scandaloasa la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regreta decesul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multa vreme. imi pare foarte rau ca s-a prapadit Vadim. Nici acum nu-mi vine.

Reactia lui Gigi Becali, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Gigi Becali a spus, dupa ce a citit poemul Ultima cafea scris de Corneliu Vadim Tudor, ca Vadim Tudor a fost un om mandru, care si-ar fi dorit ca moartea sa il trateze diferit.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

O fosta colega de partid face afirmatii socante dupa moartea lui Vadim Tudor: imi datora 1.000 lei

Ancuta Carcu, cunoscuta drept sexy-PRM-ista, a fost o adversara declarata a lui Corneliu Vadim Tudor. Nici dupa moartea politicianului, femeie nu a ascuns securea razboiului. Am scris inainte sa moara Vadim Tudor.

Elena Udrea recunoaste ca protejata sa de la Primaria Capitalei are probleme mintale: Cine mai e normal azi?!

Elena Udrea recunoaste ca Simona Cretu, femeia pe care a propulsat-o in functia de consilier la Primaria Capitalei ar putea avea unele probleme psihice. Udrea incearca sa bagatelizeze insa declaratiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )