Libnet.ro
UNICEF

10:00

Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, in tara. Nicio alta speculatie nu isi are rostul!

Playtech Playtech,
Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, in tara. Nicio alta speculatie nu isi are rostul!

Elena Udrea a recunoscut ca s-a intors in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul ministru al Turismului a scris ca vrea sa isi boteze fetita acasa, alaturi de familie si de apropiati. Udrea a mentionat si procesele pe care le are in instanta si a precizat ca a intrat in Romania prin . continuă pe Playtech

Elena Udrea s-a intors in tara

Elena Udrea a anuntat ca s-a intors in Romania, in aceasta dimineata, prin vama Giurgiu, precizand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, decizie pe care a luat-o imediat dupa ce a fost eliberata din inchisoare in decembrie anul trecut.

Elena Udrea s-a intors. Ce o asteapta acasa

Retinuta in Costa Rica in baza unei condamnari definitive la sase ani de inchisoare, Elena Udrea s-a intors in tara dupa deciziile CCR cu privire la completele de judecata de la Curtea Suprema. Chiar si in contextul celei mai recente decizii a Curtii Constitutionale CCR) situatia ei nu este atat de simpla pe cat s-ar putea crede la prima vedere.

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si ar urma sa se intoarca in Romania(VIDEO)

Elena Udrea ar fi plecat din Costa Rica si ar urma sa se intoarca in Romania impreuna cu mama si fiica ei, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Tara care ar reprezenta cea mai buna alegere pentru Elena Udrea, dupa ce a parasit Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am.

VERONEL RADULESCU: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in tara

Avocatul Veronel Radulescu, a declarat, astazi, ca Elena Udrea este in Romania, decizia de a veni in tara fiind mai veche si nu are legatura cu hotararea Curtii Constitutionale.

Cele doua motive care ar fi determinat-o pe Elena Udrea sa revina in tara

Analistul politic Ion Cristoiu sustine ca Elena Udrea s-a intors din Coasta Rica fiindca este principala beneficiara a deciziei CCR privind completurile de 3. Un alt motiv al revenirii fostului ministru al Turismului este faptul ca vrea sa publice o carte despre viata in Costa Rica, perioada pe care a descris-o drept un cosmar.

Elena Udrea: Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, cred ca ma voi apara mai bine de aici

Elena Udrea confirma, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intors in tara, ea spunand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, pentru ca vrea sa isi creasca fetita acasa.

Elena Udrea ar fi revenit in Romania

La aproape un an si jumatate de la fuga sa din tara, Elena Udrea ar fi revenit in Romania, potrivit Antena 3 si Digi 24.

Cine nu o vrea pe Elena Udrea in Romania. Pe cine ar putea deranja dezvaluirile fostului ministru

Elena Udrea a decis sa revina in Romania, dupa aproape un an si jumatate de la fuga in Costa Rica. Unul dintre apropiatii fostului ministru al Turismului este de parere ca multi nu isi doresc ca Udrea sa stea in Romania, intrucat ar avea foarte multe lucruri de spus, care nu le-ar face bine. Elena .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )