Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Elena Udrea, primul interviu dupa sosirea in Romania. Ce mesaj transmite prin intermediul Antena 3

Elena Udrea a acordat Antena 3 primul sau interviu dupa sosirea in Romania, raspunzand intrebarilor adresate de producatorul general al emisiunii Sinteza zilei, Mihaela Andrei. Stire in curs de.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica. Ce se va intampla acum

Elena Udrea a parasit Costa Rica si a aterizat la Frankfurt. Ce a mentionat Tabacaru, apropiat al fostului ministru? Ce se va intampla acum cu logodnica lui Adrian Alexandrov? UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, potrivit Realitatea TV. Avionul cu care fostul ministru a plecat din Costa Rica a facut escala la Frankfurt, .

Elena Udrea ar fi revenit in Romania

La aproape un an si jumatate de la fuga sa din tara, Elena Udrea ar fi revenit in Romania, potrivit Antena 3 si Digi 24.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a oferit prima reactie, in contextul in care Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti, din 1947 si pana in 2003, trebuie sa-i re.

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica, impreuna cu mama si fiica sa, si se afla in Europa, potrivit An.

Noi imagini din casa in care s-ar afla Elena Udrea. Alexandru Alexandrov, aparitie cu copilul pe terasa - VIDEO

Avem noi confirmari ca Elena Udrea s-ar afla in Romania. Viitorul sot al acesteia a iesit, pentru cateva secunde, cu fetita sa si a Elenei Udrea, pe terasa casei in care se presupune ca s-ar afla fostul.

Noi imagini din casa in care s-ar afla Elena Udrea. Adrian Alexandrov, aparitie cu copilul pe terasa - VIDEO

Avem noi confirmari ca Elena Udrea s-ar afla in Romania. Viitorul sot al acesteia a iesit, pentru cateva secunde, cu fetita sa si a Elenei Udrea, pe terasa casei in care se presupune ca s-ar afla fostul.

Cine nu o vrea pe Elena Udrea in Romania. Pe cine ar putea deranja dezvaluirile fostului ministru

Elena Udrea a decis sa revina in Romania, dupa aproape un an si jumatate de la fuga in Costa Rica. Unul dintre apropiatii fostului ministru al Turismului este de parere ca multi nu isi doresc ca Udrea sa stea in Romania, intrucat ar avea foarte multe lucruri de spus, care nu le-ar face bine. Elena .

Elena Udrea s-a intors. Ce o asteapta acasa

Retinuta in Costa Rica in baza unei condamnari definitive la sase ani de inchisoare, Elena Udrea s-a intors in tara dupa deciziile CCR cu privire la completele de judecata de la Curtea Suprema. Chiar si in contextul celei mai recente decizii a Curtii Constitutionale CCR) situatia ei nu este atat de simpla pe cat s-ar putea crede la prima vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )