Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea si-a anuntat candidatura independenta in alegerile parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea si-a anuntat candidatura independenta in alegerile parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart (VIDEO)

Elena Udrea a facut miercuri la iesirea de la Curtea Suprema un anunt privind viitorul sau politic. Fosta ministra a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si. continuă pe B1

Elena Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent

Elena Udrea a anuntat astazi la Instanta Suprema ca va incerca sa obtina un nou mandat la alegerile parlamentare din decembrie, transmit surse din presa.

FOTO VIDEO Elena Udrea, absenta in prima zi la Teologie. inscrierea la master i-a fost girata deiPS Daniel. Profesorii de la Cluj: Sa se imbrace decent!

Elena Udrea nu a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar la Facultatea de Teologie din Cluj. Daca iPS Daniel, cel care a semnat binecuvantarea necesara intrarii la masterat, considera ca Udrea are calitatile cerute de Biserica pentru a studia la Teologie, profesorii de la Cluj ii recomanda sa se imbrace decent cand vine la Facultate.

Elena Udrea iubeste din nou: Imaginea care confirma relatia cu tanarul Adrian Alexandrov (FOTO)

De cateva luni, in spatiul public au aparut zvonuri ca Elena Udrea ar avea o relatie cu fostul manechin Adrian Alexandrov. O imagine, publicata de Click!, demonstreaza ca intre fostul ministru.

VIDEO. in ce conditii va locui studenta Elena Udrea la Cluj: Sunt doar doua zile pe saptamana in care trebuie sa fiu acolo

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, este, din aceasta saptamana, studenta a programului de masterat Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, declarand ca isi doreste sa locuiasca la camin in cele doua zile in care ii este solicitata prezenta la cursuri.

Marian Munteanu si-a anuntat candidatura la parlamentare sub balconul de la Universitate

Liderul partidului Alianta Noastra Romania, Marian Munteanu, a anuntat, luni, in Piata Universitatii, ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie, obiectivul formatiunii politice fiind obtinerea unui procent cuprins intre 8 si 12% din voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )