Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a depus azi la Biroul Electoral Central BEC) listele de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO: Elena Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale. A strans peste 400.000 de semnaturi

Elena Udrea a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea si-a depus, luni, candidatura la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, din partea Partidului Miscarea Populara. imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura la prezidentiale. El a adunat 2.200.000 de semnaturi

Am intrat pe drumul drept spre Cotroceni. A venit vremea faptelor!, a spus Klaus Iohannis in fata Biroului Electoral Central dupa ce si-a depus candidatura.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, si-a depus azi candidatura la Biroul Electoral Central BEC).

Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres.

UPDATE Victor Ponta isi lanseaza sambata candidatura in alegerile prezidentiale, de ziua sa. Pe Arena Nationala sunt asteptati 70.000 de oameni/ Lansarea blocheaza circulatia rutiera pe mai multe artere principale din Bucuresti

Premierul Victor Ponta isi lanseaza sambata, cand implineste 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Nationala din Capitala fiind asteptati sa participe 70. 000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti, potrivit Agerpres. Evenimentul va incepe la ora 16. UPDATE Circulatia in jurul Arenei Nationale este fie restrictionata, fie se desfasoara cu mare greutate inca de dimineata pe rutele ocolitoare. Vezi aici lista cu restrictiile impuse pana la ora 20. UPDATE 2 Autocarele cu sustinatori care vin la National Arena sunt escortate de masina de politie cu girofar.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei (VIDEO)

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Iohannis si-a depus candidatura la alegerile din noiembrie

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat ieri, dupa depunerea candidaturii la BEC pentru alegerile prezidentiale, ca este mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor, mentionand ca spera ca viziunea sa sa coincida cu cea a sustinatorilor care au semnat pentru el, transmite Mediafax.

Tariceanu a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni. Fostul premier si-a depus candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu si-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatura la prezidentiale, cu aproximativ 270. 000 de semnaturi. Fostul premier a precizat ca va candida ca independent, din cauza intarzierii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )