Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

B1 B1,
Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea si-a depus, luni, candidatura la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, din partea Partidului Miscarea Populara. imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte. continuă pe B1

Elena Udrea si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a depus azi la Biroul Electoral Central BEC) listele de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, transmit surse din presa.

VIDEO: Elena Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale. A strans peste 400.000 de semnaturi

Elena Udrea a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 270. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

Calin Popescu Tariceanu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, luni dimineata, candidatura ca independent la presedintia Romaniei. El a adunat peste 279. 000 de semnaturi pentru inscrierea sa.

Dan Diaconescu si-a depus candidatura pentru Presedintie

Dan Diaconescu si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale, azi, la Biroul Electoral Central BEC), el spunand ca, dintre competitorii electorali, este singurul al carui nume are terminatia escu, pe care au avut-o toti presedintii Romaniei de pana acum, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei (VIDEO)

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Iohannis si-a depus candidatura la alegerile din noiembrie

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat ieri, dupa depunerea candidaturii la BEC pentru alegerile prezidentiale, ca este mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor, mentionand ca spera ca viziunea sa sa coincida cu cea a sustinatorilor care au semnat pentru el, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, si-a depus azi candidatura la Biroul Electoral Central BEC).

Elena Udrea: Multumesc presedintelui pentru semnatura de sustinere. Luni imi voi depune candidatura la BEC

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a multumit, duminica, sefului statului pentru semnatura pe care acesta i-a acordat-o pentru sustinerea la alegerile prezidentiale, adaugand ca acum se simte pregatita sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )