Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea: Topoliceanu a negat la confruntari acuzatiile pe care le facea in denuntul initial. DNA nu a vrut sa aflati asta - pentru ca suna foarte bine ca Udrea si-a facut ziua de nastere din mita

B1 B1,
Elena Udrea: Topoliceanu a negat la confruntari acuzatiile pe care le facea in denuntul initial. DNA nu a vrut sa aflati asta - pentru ca suna foarte bine ca Udrea si-a facut ziua de nastere din mita

Elena Udrea, prin echipa sa de comunicare, a transmis un nou mesaj pe Facebook. Fosta sefa PMP a facut precizari in privinta denuntului facut de Ana Maria Topoliceanu, afirmand ca aceasta a negat la. continuă pe B1

Elena Udrea: Topliceanu a negat la confruntari acuzatiile pe care le facea in denuntul initial. DNA nu a vrut sa aflati asta - pentru ca suna foarte bine ca Udrea si-a facut ziua de nastere din mita

Elena Udrea, prin echipa sa de comunicare, a transmis un nou mesaj pe Facebook. Fosta sefa PMP a facut precizari in privinta denuntului facut de Ana Maria Topoliceanu, afirmand ca aceasta a negat la.

Elena Udrea, despre geanta cu 900.000 de euro: Avem doar declaratia unui om cu un comportament contradictoriu, pe care procurorii isi bazeaza intreaga argumentatie

Echipa de comunicare a fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a scris, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre acuzatiile privind celebra geanta cu 900. 000 de euro. Undrea.

Elena Udrea, vizitata de prietena sa, Ruxandra Dragomir: Cerul plange pentru ca Elena e in arestul Capitalei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata vineri, in arestul politiei Capitalei, de prietena sa, Ruxandra Dragomir. Vizita acesteia nu trebuie sa depaseasca mai mult de doua ore, informeaza B1 TV. Acesta a afirmat ca cerul.

Elena Udrea, vizitata de prietena sa, Ruxandra Dragomir: Cerul plange pentru ca Elena e in arestul Capitalei. Sunt chemati oameni sa declare impotriva ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata vineri, in arestul politiei Capitalei, de prietena sa, Ruxandra Dragomir. Vizita acesteia nu trebuie sa depaseasca mai mult de doua ore, informeaza B1 TV. Acesta a afirmat ca cerul.

Elena Udrea vrea filmarile facute la confruntarile cu denuntatorii sai

Elena Udrea cere procurorilor filmarile facute la confruntarile cu denuntatorii sai. Informatia a fost confirmata de aparatorii protejatei lui Traian Basescu. Acestia spun ca Udrea vrea sa demonstreze ca.

Elena Udrea ameninta ca va face noi dezvaluiri din spatele gratiilor

Elena Udrea ameninta ca va face noi dezvaluiri din spatele gratiilor. Fostul ministru a transmis prin echipa sa de comunicare ca va face publice informatii despre lucrurile care au fost trecute sub tacere, de.

Elena Udrea, atac la DNA: Cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatorii buni si cei rai?

Elena Udrea s-a revoltat din nou pe Facebook la adresa sefei DNA. Protejata lui Basescu spune ca nu intelege cum DNA distinge intre denuntatorii buni si denuntatorii rai. Udrea scrie ca Dorin Cocos a fost.

Elena Udrea, despre decizia de prelungire a mandatului de arestare preventiva: Este o fortare tipica DNA

Deputatul Elena Udrea spune ca decizia de prelungire a mandatului de arestare preventiva in cazul sau este o fortare tipica DNA. Mesajul fostului ministru a fost postat de catre echipa sa de comunicare pe contul oficial de Facebook.

FOTO. Elena Udrea acuza Parlamentul si Justitia de DUBLA MASURA dupa ce senatorii l-au scapat pe Sova de arestare

La scurt timp dupa ce Senatul a votat impotriva solicitarii Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova, Elena Udrea a rectionat. Echipa ei de comunicare a scris pe contul de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii si a acuzat Parlamentul si Justitia de dubla masura.

Elena Udrea: DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, ii acuza pe procurorii anticoruptie ca lasa in libertate hotii, referindu-se la ultima decizie a DNA de clasare a acuzatiilor aduse lui Dinu Pescariu si Claudiu Florica, ea intrebandu-se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )