Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Elena Udrea acuza Parlamentul si Justitia de DUBLA MASURA dupa ce senatorii l-au scapat pe Sova de arestare

România Liberă România Liberă,
FOTO. Elena Udrea acuza Parlamentul si Justitia de DUBLA MASURA dupa ce senatorii l-au scapat pe Sova de arestare

La scurt timp dupa ce Senatul a votat impotriva solicitarii Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova, Elena Udrea a rectionat. Echipa ei de comunicare a scris pe contul de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii si a acuzat Parlamentul si Justitia de dubla masura. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Elena Udrea iese din nou la atac. DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

Dupa ce a aflat ca Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu ii acuze pe principalii sai denuntatori din Dosarul Microsoft, echipa de campanie a Elenei Udrea a scris, miercuri, pe contul de Facebook al fostului ministru al Finantelor un mesaj foarte lung in care o acuza in continuare pe Codruta Kovesi si pe generalul Florian Coldea.

Elena Udrea despre DNA-ul lui Kovesi: Nu asa se infaptuieste Justitia sau dreptatea si nu asa vom afla adevarul

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a scris, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatori buni si cei rai, precizand ca.

Elena Udrea: DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, ii acuza pe procurorii anticoruptie ca lasa in libertate hotii, referindu-se la ultima decizie a DNA de clasare a acuzatiilor aduse lui Dinu Pescariu si Claudiu Florica, ea intrebandu-se.

Elena Udrea ar putea afla luni daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor

Deputatul Elena Udrea ar putea afla luni daca va fi cercetata in continuare in arest sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv.

Elena Udrea, atac la DNA: Cum disting oamenii lui Kovesi intre denuntatorii buni si cei rai?

Elena Udrea s-a revoltat din nou pe Facebook la adresa sefei DNA. Protejata lui Basescu spune ca nu intelege cum DNA distinge intre denuntatorii buni si denuntatorii rai. Udrea scrie ca Dorin Cocos a fost.

Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Magistratii i-au prelungit mandatul de arestare in dosarul Gala Bute

25- Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Judecatorii au admis cererea procurorilor DNA de prelungire a masurii arestarii preventive in dosarul Gala Bute. Mandatul Elenei Udrea urma sa expire pe 26.

Elena Udrea afla, luni, daca ramane dupa gratii inca o luna

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, cererea DNA de prelungire a arestului preventiva pentru inca 30 de zile in cazul deputatei Elena Udrea. Fosta sefa a PMP este arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea isi poate petrece Pastele in inchisoare. Arestul preventiv a fost prelungit

Elena Udrea isi va petrece cel mai probabil sarbatoarea de Paste in inchisoare, arestul preventiv fiind prelungit de judecatorii instantei supreme, decizia putand fi contestata la aceeasi instanta, informeaza Mediafax .

Ce sanse are Elena Udrea sa iasa din arest. Vom demonstra nevinovatia ei in Dosarul Gala Bute

Dosarul Gala Bute devine pe zi ce trece o tragedie pentru Elena Udrea si apropiatii sai. Cel putin daca stam sa ii ascultam pe cei anchetati de procurori. Rubel Obeja spune ironic ca este Brad Pitt, iar .

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )