Libnet.ro
UNICEF

17:45

Elena Udrea a vandut actiuni in valoare de 500.000 de euro inainte de sentinta in dosarul Gala Bute

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea a vandut actiuni in valoare de 500.000 de euro inainte de sentinta in dosarul Gala Bute

Inainte de sentinta in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a vandut toate actiunile pe care le detinea la compania Tim Rail Cargo catre un al actionar al firmei, Ioan Valeriu Trica, fost director general CFR SA. A primit in schimbul pachetului de actiuni 500. 000 de euro si, in acelasi timp, a cerut sa-i fie rambursate si creditele de 526. 733 lei si 60. 000 euro acordate anterior societatii. continuă pe Adevărul

Miscarea facuta de Elena Udrea inainte de verdictul in dosarul Gala Bute

Se apropie sentinta in dosarul Gala Bute, iar Elena Udrea face o miscare spectaculoasa. inainte de pronuntarea verdictului, fostul ministru a decis sa renunte la actiunile companiei Tim Rail Cargo. A vandut.

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea: Nu doar prostia si coruptia politicienilor au risipit banii publici, ci si coruptia si nemernicia Sistemului

Elena Udrea a reactionat dupa ce fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a afirmat ca o zi de filaj la Serviciul Roman de Informatii ar costa 3. 000 de euro. intr-un mesaj publicat, duminica, pe Facebook, fostul.

Elena Udrea, atac frontal la SRI si procurori: Nu doar prostia si coruptia politicienilor si functionarilor au risipit banii publici

Elena Udrea a transmis, pe Facebook, referitor la faptul ca o zi de filaj la Serviciul Roman de Informatii ar costa 3. 000 de euro, ca acum se observa ca nu doar politicienii si functionarii au risipit banii.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Sentinta definitiva n dosarul Gala Bute: Elena Udrea, sase ani de nchisoare cu executare / Rudel Obreja, cinci ani de nchisoare

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu de catre inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, si Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Elena Udrea se afla in acest moment in Costa Rica.

Asa tarif? Cat o va costa pe Elena Udrea nasterea in Costa Rica

Daca Elena Udrea va ramane in Costa Rica, ar urma sa nasca la spitalul Cima din San Jose, frecventat de multi straini, in special americani si canadieni. O nastere aici costa 5. 000 de dolari, iar conducere.

Lovitura dura pentru Elena Udrea. Cum ar putea fi adusa in tara

Procedural, indata ce mandatul emis de instanta va ajunge la Politia Romana, intrucat este cunoscut deja locul in care se afla Elena Udrea, politistii vor cere instantei emiterea unui mandat de arestare.

Elena Udrea a explicat de ce a cerut statut de refugiat politic in Costa Rica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Fostul.

Elena Udrea isi vinde actiunile si retrage banii cu care a creditat compania Tim Rail Cargo

Plecata din tara si aproape de primirea sentintei finale in dosarul Gala Bute, Elena Udrea renunta la orice implicare in cadrul Tim Rail Cargo. Fostul ministru al Dezvoltarii s-a retras din actionariatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )