Libnet.ro
UNICEF

09:01

Un elev de 16 ani a fost ridicat de jandarmii aradeni dupa ce asupra sa a fost gasit un pistol

Adevărul Adevărul,
Un elev de 16 ani a fost ridicat de jandarmii aradeni dupa ce asupra sa a fost gasit un pistol

Un elev de 16 ani a fost ridicat in aceasta dimineata de jandarmi dintr-un restaurant din localitatea Ineu Arad) dupa ce asupra sa a fost gasit un pistol de tip Airsoft. continuă pe Adevărul

Un cersetor a fost ridicat de politisti dupa ce a inceput sa agreseze lumea pe strada. Oficialitatile au ramas socate cand au descoperit ce avea barbatul la el

Un cersetor care agresa trecatorii ce nu ii dadeau bani a fost ridicat de politistii din Suedia, iar oamenii legii au fost socati sa constate ca acesta avea asupra lui in jur de 6 milioane de coroane suedeze,.

UPDATE Un elev a creat panica intr-o scoala din Arad, unde a intrat cu un pistol din plastic

Un elev din Arad a fost amendat de jandarmi dupa ce a intrat intr-o scoala, avand asupra sa un pistol de tip airsoft din plastic, cu bile, dar care a creat panica printre copii. Adolescentul a fost amendat cu 500 de lei, scrie News. ro.

S-a aflat acum despre Kelemen Hunor. Ce facea liderul UDMR la varsta de 16 ani

Robert Kiss a spus, in editia de duminica a emisiunii Politikix ,ca liderul UDMR Kelemen Hunor i-a marturisit ca a facut timp de 10 ani hochei in orasul natal. La varsta de 16 ani, Kelemen Hunor a fost.

Cum arata pustoaica de 16 ani care avea propria retea de prostitutie

O copila de 16 ani este cercetata de politie, pentru proxenetism. Se pare ca in perioada 2016 2018, tanara din municipiul Ramnicu Valcea, a determinat mai multe minore, in repetate randuri si prin cons.

Adolescenta de 16 ani, cercetata sub control judicar pentru proxenetism

O tanara in varsta de 16 ani din judetul Valcea, aflata in custodia Directiei pentru Protectia Copulului, este cercetata sub control judiciar pentru comiterea infractiunii de proxenetism in forma continuata, fiind acuzata ca timp de doi ani a constrans mai multe fete minore, si ele institutionalizate, sa se prostitueze.

Caz dramatic in Vaslui! Un tanar de doar 19 ani si-a luat viata dupa descoperirea pe care a facut-o

Un tanar de 19 ani din Vaslui a recurs la gestul extrem de a-si lua viata. Marian Maocovei suferea cumplit din cauza faptului ca parintii sai au divortat, iar mama a plecat din tara si despatirea de iubita.

BILANTUL a fost facut! 13 MORTI dupa PRABUSIREA elicopterului din Mexic

Autoritatile din Oaxaca de sud, Mexic, au precizat ca 13 persoane au fost ucise in accidentul de elicopter al lui Alfonso Navarrete, ministrul mexican de interne. Am recuperat la fata locului trupurile a 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )