Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un elev de la o scoala din Galati a fost depistat cu COVID-19

B1 B1,
Un elev de la o scoala din Galati a fost depistat cu COVID-19

Primele infectii cu coronavirus au inceput sa apara la scurt timp dupa inceperea scolilor. Un elev de clasa a VI-a de la Scoala Nr. 22 Dimitrie Cantemir din Galati a fost confirmat cu. continuă pe B1

Jaf la un bancomat din Galati A fost folosita aceeasi metoda ca in cazul altor sase jafuri comise in acest an

Un bancomat din localitatea Tulucesti din judetul Galati a fost detonat de hoti, care au reusit sa dispara cu o suma de bani. Reamintim ca aceeasi metoda de jaf a fost folosita si saptamana trecuta in Otopeni, unde au fost jefuite doua bancomate.

Eleva de la o scoala din Galati diagnosticata cu COVID-19. Toti colegii sai de clasa au fost plasati in izolare

O eleva de clasa a VI-a de la scoala nr. 22 din Galati a fost confirmata cu noul coronavirus dupa ce s-a simtit rau, iar medicii i-au pus si diagnosticul de apendicita acuta.

Bancomat aruncat in aer intr-un sat din Galati. Hotii au fugit cu banii! Primele imagini de la fata locului

Hotii care arunca bancomate in aer au lovit din nou. Un bancomat aflat in sediul unei firme din localitatea Tulucesti, judetul Galati, a fost jefuit, iar hotii au reusit sa fuga cu o suma de bani.

Descoperire uimitoare intr-o scoala din Bihor. Ce au gasit oamenii acolo, la inceputul anului scolar VIDEO

In timp ce guvernul pare sa fi gasit solutia salvatoare pentru inceputul anului scolar, promitand tablete pentru elevi si containere sanitare pentru scolile cu toalete in curte, la sate, situatia este tot in derapaj continuu. Sau poate mai mult, se transforma in dezastru, cum este cazul institutiei din Bihor. Scoala din Bihor devenita staul de .

Arad: O scoala a fost inchisa dupa ce directorul unitatii de invatamant a fost depistat cu noul COVID-19

O scoala din judetul Arad a fost inchisa dupa ce directorul unitatii de invatamant a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Luni a avut loc deschiderea scolilor, iar marti dimineata parintii.

Agresoarea de 14 ani din Targu Jiu s-a intors la scoala. Cum a fost primita de colegi si profesori: ii este teama

In urma cu o saptamania, Romania se afla in stare de soc, dupa ce pe retelele de socializare a circulat un material video in care o adolescenta de 13 ani a fost batuta de alte trei tinere, cu varste cuprinse intre 12-14 ani. Una dintre agresoarea, in varsta de 14 ani, a fost retinuta de .

Focuri de arma pentru prinderea a doi tineri care cultivau cannabis la iesirea din Galati

Politistii galateni au tras mai multe focuri de arma pentru a prinde doi tineri care infiintasera o cultura de cannabis intr-o padure aflata la iesirea din orasul Galati. Unul dintre barbati a fost retinut. Cei doi ar fi inceput sa planteze cannabis in luna iulie.

Prima parcare multietajata din Galati a costat 14,5 milioane de lei

Galatenii au castigat zeci de locuri de parcare intr-o zona centrala a municipiului. Vestea buna a venit odata cu inaugurarea primei parcari multietajate din oras. Constructia se afla in cartierul Mazepa si are anexat si un teren de sport. Spatiul dispune de 214 locuri de parcare si de spatii de depozitare individuale, iar pe terasa de la ultimul nivel a fost amenajat un teren de sport modern.

Bancomat din Galati, aruncat in aer: Este al saptea jaf din ultima vreme, comis prin metoda exploziei controlate

Un nou jaf prin metoda exploziei controlate la un bancomat din Romania. Marti dimineata, un bancomat din localitatea galateana Tulucesti a fost aruncat in aer, iar hotii au fugit cu o suma de bani. Este al s.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )