Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bancomat din Galati, aruncat in aer: Este al saptea jaf din ultima vreme, comis prin metoda exploziei controlate

B1 B1,
Bancomat din Galati, aruncat in aer: Este al saptea jaf din ultima vreme, comis prin metoda exploziei controlate

Un nou jaf prin metoda exploziei controlate la un bancomat din Romania. Marti dimineata, un bancomat din localitatea galateana Tulucesti a fost aruncat in aer, iar hotii au fugit cu o suma de bani. Este al s. continuă pe B1

Jaf la un bancomat din Galati A fost folosita aceeasi metoda ca in cazul altor sase jafuri comise in acest an

Un bancomat din localitatea Tulucesti din judetul Galati a fost detonat de hoti, care au reusit sa dispara cu o suma de bani. Reamintim ca aceeasi metoda de jaf a fost folosita si saptamana trecuta in Otopeni, unde au fost jefuite doua bancomate.

Un bancomat din Tulucesti a fost jefuit

Un bancomat din comuna Tulucesti a fost deteriorat, iar o suma de bani a fost sustrasa, marti, in urma unui jaf, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Galati, scrie Agerpres.

Bancomat aruncat in aer intr-un sat din Galati. Hotii au fugit cu banii! Primele imagini de la fata locului

Hotii care arunca bancomate in aer au lovit din nou. Un bancomat aflat in sediul unei firme din localitatea Tulucesti, judetul Galati, a fost jefuit, iar hotii au reusit sa fuga cu o suma de bani.

Un bancomat din localitatea galateana Tulucesti a fost aruncat in aer. Hotii au fugit cu banii

Persoane necunoscute au detonat un bancomat la intrarea intr-un magazin din localitatea Tulucesti, furand o suma de bani. Politistii au demarat o ancheta pentru identificarea si prinderea autorilor.

Focuri de arma pentru prinderea a doi tineri care cultivau cannabis la iesirea din Galati

Politistii galateni au tras mai multe focuri de arma pentru a prinde doi tineri care infiintasera o cultura de cannabis intr-o padure aflata la iesirea din orasul Galati. Unul dintre barbati a fost retinut. Cei doi ar fi inceput sa planteze cannabis in luna iulie.

Prima parcare multietajata din Galati a costat 14,5 milioane de lei

Galatenii au castigat zeci de locuri de parcare intr-o zona centrala a municipiului. Vestea buna a venit odata cu inaugurarea primei parcari multietajate din oras. Constructia se afla in cartierul Mazepa si are anexat si un teren de sport. Spatiul dispune de 214 locuri de parcare si de spatii de depozitare individuale, iar pe terasa de la ultimul nivel a fost amenajat un teren de sport modern.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )