Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eleva de 11 ani din Deva a ramas insarcinata in urma unui viol in grup. Agresorii au dat vina pe ea: A stat deasupra

Antena3 Antena3,
Eleva de 11 ani din Deva a ramas insarcinata in urma unui viol in grup. Agresorii au dat vina pe ea: A stat deasupra

Situatie incredibila in Deva, dupa ce o eleva de 11 ani a ramas insarcinata in urma unui viol in grup. Agresorii au scapat cu pedepse usoare, dupa ce au dat vina pe victima. continuă pe Antena3

Exemplu de civism in Vrancea. Un copil de 11 ani, in centrul atentiei

Un copil in varsta de 11 ani din comuna Milcovul, care a predat un portofel gasit pe strada, a fost .

Exemplu de civism in Vrancea. Un copil de 11 ani, in centrul atentiei

Un copil in varsta de 11 ani din comuna Milcovul, care a predat un portofel gasit pe strada, a fost .

Patimile fetei de 11 ani, gravida dupa ce a fost sclava sexuala a 5 barbati. Agresorii, iertati pentru ca ea statea deasupra

Un proces intors de CEDO a dus la condamnarea pentru viol a unui barbat care, impreuna cu patru adolescenti, a intretinut relatii sexuale cu o eleva de 11 ani, fata ramanand gravida. Initial, magistratii au dat o sentinta mai favorabila agresorului.

Andra, declaratii neasteptate dupa 11 ani de casnicie cu Maruta. Ce se intampla, de fapt, in relatia celor doi

Andra a facut declaratii neasteptate despre casnicia sa cu Catalin. Ce se intampla in relatia lor? Au gasit sau nu secretul fericirii? Iata ce dezvaluiri aduce cunoscuta cantareata despre povestea de iubire dintre ea si tatal copiilor sai! Andra, marturisiri neasteptate despre casnicia cu Maruta Noua piesa a Andrei a fost cu dedicatie speciala pentru .

Cum aratau Anamaria Prodan si Oana Roman, in urma cu 15 ani. Fanii au ramas uimiti cand le-au vazut. Transformare uluitoare

Anamaria Prodan si Oana Roman fac parte din gasca veche de vedete din showbiz-ul romanesc. Impresara a publicat o imagine, pe Instagram, prin care si-a reamintit de vremurile mult apuse, dar si ca prietenia ei cu prezentatoarea TV trece testul timpului. Cum aratau cele doua, in urma cu 15 ani? Cum aratau Anamaria Prodan si .

Cum a ajuns un preot din Vaslui sa fie amenintat ca-i va fi violata fetita de 11 ani si ca-i va lua foc biserica

Un recidivist din Videle Teleorman), pripasit in Husi, judetul Vaslui, a fost condamnat de judecatori la inchisoare cu executare pentru amenintarea si hartuirea unui preot si a familiei acestuia.

UPDATE Un tanar de 23 de ani din judetul Giurgiu ar fi printre victimele atacului de la Hanau. Primar: Suntem in stare de soc

Un tanar din Giurgiu, in varsta de 23 de ani, se numara printre victimele atacului armat de miercuri seara din orasul german Hanau. Primarul comunei Singureni sustine ca tanarul, care este din localitate, se afla in Germania de 7-8 ani si a fost impuscat imediat dupa ce iesise de la serviciu.

O fata de 14 ani, din Voluntari, disparuta de la scoala, gasita pe strada dupa cateva ore

O fata in varsta de 14 ani care a fost data disparuta, dupa ce plecase de la scoala, la sfarsitul orelor, a fost gasita plimbandu-se singura pe strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )