Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fata de 14 ani, din Voluntari, disparuta de la scoala, gasita pe strada dupa cateva ore

Antena3 Antena3,
O fata de 14 ani, din Voluntari, disparuta de la scoala, gasita pe strada dupa cateva ore

O fata in varsta de 14 ani care a fost data disparuta, dupa ce plecase de la scoala, la sfarsitul orelor, a fost gasita plimbandu-se singura pe strada. continuă pe Antena3

Fata de 14 ani, din Voluntari, disparuta de la scoala: Daca o vedeti, sunati la 112

O fata in varsta de 14 ani a fost data disparuta si este cautata de familie si politisti, dupa ce a plecat, astazi, de la scoala, la sfarsitul orelor, insa nu a mai ajuns acasa.

Barbat care a facut un copil cu fiica sa de 14 ani, arestat preventiv. Cei doi au avut relatii sexuale si dupa majoratul fetei

Un barbat din Bistrita-Nasaud a fost arestat, la Timisoara, fiind acuzat ca timp de mai multi ani a intretinut relatii sexuale cu fiica sa minora, pe care a si lasat-o insarcinata cand fata avea 14 ani.

Tanar lovit cu picioarele si lasat inconstient in fata unui club din Vaslui. A ajuns in stare grava la spital, iar medicii spun ca are nevoie de operatie pe creier

Un tanar de 29 de ani, din Vaslui, a fost batut fara mila, cu picioarele, de mai multi petrecareti, iar apoi a fost lasat inconstient in fata unui club din oras.

Senat - Comisia juridica: inchisoare de la 5 la 12 ani pentru orice fapta ce implica contact sexual cu un minor sub 14 ani

Orice fapta care implica contact sexual cu un minor sub 14 ani se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, potrivit unui amendament la proiectul legislativ initiat de parlamentari din majoritatea spectrului politic, al carui raport a fost admis marti de Comisia juridica din Senat, transmite Agerpres.

Epidemia de gripa face ravagii in Romania: Virusul gripal a omorat 36 de oameni, iar cea mai recenta victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita (VIDEO)

Ultima victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita, confirmat cu infectie de tip A. Astfel, bilantul a ajuns in ultima saptamana la 36 de morti. Medicii trag un semnal de alarma si spun ca daca vrem.

Tanarul filmat cand isi biciuia iubita, o fata de 15 ani, a ajuns in arest. IPJ Suceava: in premiera, a fost retinut un agresor fara plangere

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Suceava, Ionut Epureanu, a scris pe contul sau de Facebook ca in premiera in Romania a fost retinut un barbat care si-a batut concubina, fara sa existe plangere prealabila. Victima, o tanara de 15 ani, insarcinata in cinci luni, si mama acesteia, care a asistat la scena de groaza, au refuzat sa depuna plangere impotriva agresorului.

Politist din Brasov: Hotii de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns dezvoltatori imobiliari si politicieni si rad de noi!

Scandalul descinderii la adresa gresita a politistilor brasoveni a impartit Romania in doua. Pe de o parte sunt politistii de sub Tampa, care sustin ca descinderea la casa familiei consilierului judetean PNL Andrei Kadas s-a facut civilizat, oamenii legii fiind linistiti si protectori fata de copii, iar pe de alta parte este politicianul care il face gunoi pe seful Politiei Brasov.

Ana-Maria, o fata de 18 ani din Coteana, a murit intr-un cumplit accident

O tanara de 18 ani din Coteana, judetul Olt, a murit nevinovata, seara trecuta, intr-un cumplit accident rutier. Ana-Maria a fost spulberata de o masina si aruncata aproape 20 de metri pe sosea, iar medicii nu au mai putut face nimic.

PENTRU ANUL TRECUT Crestere a profitului Biofarm cu 32%, fata de cel din 2018

Biofarm Bucuresti BIO) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 50,8 milioane de lei, in crestere cu 32,23% fata de cel din 2018, in conditiile in care, veniturile din vanzari au urcat cu 10%, la 202,79 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente remis, la finele saptamanii trecute, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Barbat de 40 de ani din Targoviste, caftit serios de nevasta. Omul a sunat de urgenta la 112

Un barbat din comuna damboviteana Matasaru a facut plangere la Politie dupa ce a fost batut de sotia lui. Omul, in varsta de 40 de ani, a sunat la 112 pentru a reclama fapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )