Libnet.ro
UNICEF

13:00

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor. Reactia primarului

Antena3 Antena3,
O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor. Reactia primarului

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna. continuă pe Antena3

O eleva de 13 ani, batjocorita de primarul comunei din Ilfov, chiar in fata colegilor

Caz socant intr-o comuna din judetul Ilfov. O fetita de 13 ani, eleva in clasa a VII-a, este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste. Incidentul se petrece in comuna.

Primarul care a umilit o fetita de 13 ani fiindca a trantit usa microbuzului scolar: Nu poti sa-i scazi nota la purtare, nu poti s-o atingi nici cu o floare

Primarul comunei Petrachioaia, judetul Ilfov, a pedepsit o eleva de 13 ani care a trantit usa microbuzului scolar: 30 de zile, fata trebuie sa mearga pe jos la scoala.

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate

O minora 13 ani, supusa unor perversiuni sexuale de doi barbati, a fost umilita si de catre judecatorii care trebuiau sa-i faca dreptate. Magistratii Tribunalului Dambovita au obligat-o pe fetita sa.

Eleva de clasa a VII-a, umilita de primarul comunei. Va dati seama ce este in sufletul ei acum?

Un caz incredibil se petrece intr-o comuna din apropierea Bucurestiului. O fata de 13 ani, eleva in clasa a VII-a este umilita in fata colegilor chiar de primarul comunei in care locuieste.

Umilintele la care a fost supusa o adolescenta de 13 ani. S-a intamplat chiar in fata tuturor colegilor

O adolescenta de 13 ani din a fost victima umilintelor unui primar, in fata tururor colegilor si profesorilor. Cosmarul ei a inceput joia trecuta, cand primarul comunei Petrachioaia i-a interzis elevei de.

Primar din Ilfov, acuzat ca i-a interzis unei eleve sa urce in microbuzul scolar Familia a reclamat la 112 ca soferul i-ar fi aruncat injurii rasiale CNCD s-a autosesizat

Primarul din comuna Petrachioaia, judetul Ilfov, este acuzat ca i-a interzis unei eleve de 13 ani sa urce in microbuzul scolar, dupa ce copila ar fi trantit usa vehiculului, iar soferul i s-ar fi adresat acesteia spunandu-i cioara si tiganca jegoasa. CNCD face verificari in acest caz, transmite Mediafax.

Maria are 13 ani si luni se indrepta catre scoala. Adevarul crunt a iesit la iveala dupa cateva ore

Maria are 13 ani ani si este din Timisoara. Adolescentaa disparut fara urma de acasa inca de luni, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Aceasta a plecat spre scoala, insa nu a mai.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai intors acasa. Oricine poate da relatii despre tanara este rugat sa sune la numarul de urgente 112.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

Fetita ucraineana de 13 ani, in miezul unei manipulari pro-Trump pe Facebook

In ciuda eforturilor anuntate de Facebook in privinta combaterii manipularii politice, cea mai populara retea de socializare din lume inca reprezinta un mijloc de venit cu ajutorul acestei practici rau intentionate. Un caz descoperit recent implica un ucrainean aflat in cautarea profitului cu promovarea presedintelui american Donald Trump si o fetita de doar 13 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )