Libnet.ro
UNICEF

12:30

O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Antena3 Antena3,
O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au. continuă pe Antena3

Eleva de 16 ani, violata de doi indivizi dupa un plan diabolic. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din judetul Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au cunoscut pe o retea sociala.

Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi, Mihai Chirica, in legatura cu un banner avand un mesaj critic la adresa Guvernului, instalat de mai multe zile in Piata Unirii. Bannerul are mesajul: Moldova s-a saturat de hoti! Jos Guvernul!, iar Vosganian ii solicita lui Chirica sa comunice in baza carei autorizatii sade acest banner in centrul orasului si pe numele carui reprezentant al Moldovei a fost emisa, conform News. ro.

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

O fetita de 9 ani a fost violata si ucisa de rude. Cadavrul a fost gasit intr-o stare infioratoare

O fetita in varsta de 9 ani din Casmirul indian ar fi fost violata in grup de fratele sau vitreg si de prietenii acestuia, la instigarea mamei ei vitrege, a anuntat miercuri politia, citata de agentia.

Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Sfarsit cumplit de vacanta pentru doi copii din localitatea Ciurea, judetul Iasi. Se jucau cu un skateboard pe sosea cand au fost loviti in plin de o duba. Unul dintre ei a murit cand a ajuns la spital.

Scandal urias la un spital din Iasi. Un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai

Scandal la un spital din Iasi unde un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai. Este vorba despre un barbat de 78 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgente, cu rani la cap in.

O batrana din Iasi, sfasiata de cainele vecinului

O batrana din Iasi a fost muscata cainele vecinului. Patrupedul a pus-o la pamant, muscand-o de partea superioara a corpului. Femeia a fost dusa ulterior la spital. Pacienta in.

Primaria Capitalei ofera bani elevilor de pana la 16 ani. Suma promisa

Primaria Capitalei va oferi 750 de lei elevilor de pana in 16 ani din scolile din Capitala pentru a-si pune aparat dentar. Pentru copiii care au nevoie de proteze ortodontice pe ambele arcade, suma este.

Scandalul din Biserica Catolica legat de comportamentul sexual inadecvat continua! Este scandalos in ce ipostaza au fost prinsi doi preoti

Doi preoti catolici au fost arestati dupa ce au fost prinsi timpul actului sexual intr-o masina parcata langa Miami Beach. Diego Berrio, varsta de 39 de ani, Edwin.

Un copil de sase ani, la spital dupa ce a fost muscat de un cine Amstaff, pe o strada din Craiova

Un baiat in varsta de sase ani, din Craiova, judetul Dolj, a fost atacat, joi, de cainele vecinilor, un Amstaff, in timp ce se afla pe o strada din localitate, cu bunica lui. Copilul a fost transportat la spital, iar politistii au deschis un dosar penal, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )