Libnet.ro
UNICEF

11:30

O eleva de sase ani din Buzau, lovita pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
O eleva de sase ani din Buzau, lovita pe trecerea de pietoni

O copila de sase ani a fost lovita de masina in timp ce traversa strada pe la trecerea de pietoni. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, Mihai Draghiciu, minora a fost acrosata in. continuă pe Antena3

Eleva de 6 ani din Buzau, lovita de o masina pe o trecere de pietoni

O fetita in varsta de 6 ani a fost accidentata miercuri, in timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din vecinatatea gradinitei din localitatea buzoiana Candesti.

VIDEO. Cum canta aceasta fetita din Moldova, la doar sase ani! Te trec fiorii!

Desi canta o piesa in ebraica pentru publicul israelit, Amelia Uzun este o fetita de doar sase ani din Republica Moldova. Tatal este este cantaretul Valentin Uzun, foarte cunoscut in Moldova. La doar 6.

Elena Udrea, prima reactie dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare

Elena Udrea a avut o prima reactie dupa ce a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor c.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Sase copii din Vaslui au ajuns la spital dupa ce au mancat ciuperci otravitoare

Au fost clipe de groaza intr-o comuna din Vaslui. Sase copii, cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, au ajuns in stare grava la spital dupa ce s-ar fi intoxicat cu ciuperci. Cel mai mare dintre ei le-a cules.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )