Libnet.ro
UNICEF

12:15

Elevii care nu obtin media 5 la Evaluarea Nationala 2020 vor fi primiti la liceu- proiect al Ministerului Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Elevii care nu obtin media 5 la Evaluarea Nationala 2020 vor fi primiti la liceu- proiect al Ministerului Educatiei

Toti elevii care sustin evaluarea nationala in 2020 vor putea fi admisi la liceu, nu doar cei care au obtinut medie peste 5, prevede un proiect de ordin al Ministerului Educatiei. in ordinul dat in septembrie de fostul ministru interimar, Daniel Breaz, se arata ca elevii care nu au obtinut media 5 la evaluarea nationala sa mearga la scolile profesionale. Modificarea propusa de Ministerul Educatiei vine dupa ce ministrul Monica Anisie a spus ca nu este de acord ca elevii care nu reusesc sa obtina 5 la examen sa fie trimisi la scolile profesionale. continuă pe Hotnews

EVALUARE NATIONALA 2020. Ce se intampla cu examenul de absolvire a clasei a VIII-a

Ministrul Educatiei, Monica Ansiie, a anuntat faptul ca se va studia modul in care se va efectua Evaluarea Nationala de anul viitor. Evaluarea.

Cum vor sustine Evaluarea Nationala elevii de clasa a VII-a, generatia fara manuale

Noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara la B1 TV ca va milita pentru pastrarea actualei modalitati de Evaluare Nationala si admitere la liceu pentru elevii din clasa a VII-a, prima generatie de clasa pregatitoare din Romania. Teoretic, acesti elevi ar trebui ca la sfarsitul clasei a VIII-a sa sustina o evaluare transdisciplinara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )