Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elevii Colegiului Pedagogic din Deva vor invata de acasa. Un coleg de-al lor a fost diagnosticat cu Covid 19

Adevărul Adevărul,
Elevii Colegiului Pedagogic din Deva vor invata de acasa. Un coleg de-al lor a fost diagnosticat cu Covid 19

Cursurile de la Colegiul Regina Maria din Deva se vor derula in sistem on-line, in perioada 21 - 29 septembrie dupa ce un elev a fost diagnosticat cu Covid-19. continuă pe Adevărul

Thailanda: Excursionistii care au lasat gunoaie intr-un parc natural le vor primi acasa, prin posta

Un grup de excursionisti care au vizitat parcul national Khao Yai, din estul Thailandei, vor primi acasa, prin posta, deseurile din plastic si ambalajele lasate in urma lor, o actiune prin care autoritatile doresc sa dea un exemplu intregii lumi, relateaza EFE si Agerpres.

Turistii care au lasat gunoaie intr-un parc natural din Thailanda le vor primi acasa, prin posta

Una dintre tarile cu cea mai mare rata a deseurilor din plastic din lume a hotarat sa trimita deseurile prin posta turistilor care isi lasa gunoaiele in parcul nationalKhao Yai.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Sorin Cimpeanu: Toate universitatile din Romania vor deschide anul universitar intr-un fel sau altul. Cele mai multe, in sistem hibrid (VIDEO)

Dupa inceperea scolilor, acum este randul facultatilor sa decida cum vor deschide noul an universitar in contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, Consiliul National al Rectorilor s-a intrunit weekendul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )