Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

Playtech Playtech,
Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale . continuă pe Playtech

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Universitatea din Bucuresti ar putea avea noi filiale la Focsani

Universitatea Bucuresti are in plan infiintarea unor noi filiale la Focsani, atat pentru studiile de.

Cursurile, suspendate pentru patru zile in scolile care vor gazdui sectii de votare

Prefectura Bucuresti a decis sa suspende cursurile pentru patru zile in scolile din Bucuresti care vor gazdui sectii de votare la alegerile din 27 septembrie.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Profesorii si elevii din Bucuresti, testati gratuit. Pot fi facute 5.000 de teste pe zi!

Coronavirus in Romania. Toate cadrele didactice din Bucuresti vor fi testate printr-un program initiat de Primaria Capitalei.

Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020. Zodiile care vor avea mare noroc in iubire

Astrologii au realizat horoscopul dragostei pentru ziua de 19 septembrie 2020. Afla si tu care sunt zodiile care vor avea mare noroc in iubire! Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020 BERBEC Te asteapta o zi minunata pe plan sentimental! Surprizele din partea iubituluiiubitei se tin lant iar asta iti da o stare euforica. in cazul in .

Nelu Tataru: Persoanele cu temperatura de peste 37,3 grade vor avea cabine de vot separate

Persoanele care au temperatura de peste 37,3 grade sau simptomatologie respiratorie cand vin sa voteze la alegerile locale, organizate pe 27 septembrie, vor avea la dispozitie cabine separate, potrivit unui anunt f.

Cum isi vor desfasura activitatea cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti, dar fiind contextul pandemic. Anunt important pentru studenti

Cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti UB) au stabilit modalitatile de desfasurare a activitatilor academice in anul universitar 2020-2021, majoritatea optand pentru sistem mixt, informeaza un.

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Scad taxele pentru facultatile din Bucuresti? Studentii au facut cerere speciala

Studentii vin in spatiul public cu o cerere speciala. Ce doresc tinerii si cum isi argumenteaza cererea ca taxele pentru facultatile din Bucuresti sa revina la preturi mai avantajoase pentru ei? Universitatea Bucuresti: Studentii, cerere speciala pentru scaderea taxelor Studentii Universitatii Bucuresti cer reducerea taxelor cu 30% pe fondul crizei sanitare. Tinerii si-au insiruit doleantele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )