Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elevii din Bistrita-Nasaud sunt interesati de meseriile din domeniul tehnologiei informatiei

Adevărul Adevărul,
Elevii din Bistrita-Nasaud sunt interesati de meseriile din domeniul tehnologiei informatiei

Potrivit unui studiu realizat de Samsung Electronics Romania, mare parte dintre elevii bistriteni sunt interesati de meseriile din domeniul tehnologiei informatiei, dar si de domenii precum actoria, avocatura sau managementul. continuă pe Adevărul

BAC 2014 BISTRITA-NASAUD. Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014

Vineri, 4 iulie, va avea loc ultimul examenul scris la proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014. Candidatii au de ales din nu mai putin de 10 materii. La proba de vineri sunt asteptati in jur de 2500 de absolventi de liceu din Bistrita-Nasaud.

BAC 2014 Bistrita-Nasaud. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. 2275 de absolventi din Bistrita-Nasaud s-au inscris anul acesta la examenul de Bacalaureat 2014.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 BISTRITA-NASAUD Notele finale dupa contestatii de la Capacitate 2014

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2014 vor fi afisate marti, 1 iulie, la scolile unde absolventii de a VIII-a au sustinut examenele. in judetul Bistrita-Nasaud, aproape 200 de elevi au depus contestatii, iar maine, 1 iulie, vor vedea daca, in urma recorectarii, le-au fost marite sau nu notele.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi si vijelii

17 judete din tara, printre care se numara si Bistrita-Nasaud, se afla sub cod galben de ploi si vijelii. Meteorologii anunta ploi torentiale, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului si caderi de grindina. Atentionarea expira in aceasta seara.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 BISTRITA-NASAUD Mediile finale pentru admiterea la liceu se publica pe EDU.RO

Vineri, 4 iulie, se afiseaza mediile de admitere ale eleviilor in licee. De asemenea, rezultatele de la Evaluarea Nationala 2014 vor fi publicate pe edu. ro. in perioada 4-8 iulie elevii vor complete fisele cu optiunile in vederea admiterii la liceu.

Femeie din Bistrita, inselata de 27 de persoane prin metoda telefonul

O femeie din Bistrita-Nasaud a fost lasata fara 125. 000 de lei, dupa ce a fost inselata de nu mai putin de 27 de persoane din 6 judete. 10 dintre cei care au inselat-o pe femeie proveneau de la trei penitenciare din tara.

EA explica de ce nu mai sunt interesati de consolele de gaming portabile

Ar putea smartphone-urile si tabletele sa inlocuiasca nevoia de console de gamingportabile dedicate? EA este de parere ca da, in contradictie cu Nintendo. intr-o discutie cu cei de la Gamesindustry, COO-ul EA, Peter Moore, explica de ce compania a inceput sa se indeparteze de piata consolelor de gaming portabile. Acesta spune ca resursele producatorilor de jocuri sunt destul de limitate, si, EA, si chiar si alti dezvoltatori, sunt fortati sa se gandeasca la modul cel mai popular in care consumatorii [].

Raport: 30% din copiii inchisi sunt batuti sau violati de colegii de celula

In jur de 22% din copiii inchisi sustin ca au fost batuti de politisti in arest,iar 30% dintre ei spun ca au fost batuti si chiar violati de alti copii din celula, arata un studiu realizat de Unicef si Avocatul Poporului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )