Libnet.ro
UNICEF

11:00

Elevii din Buzau vor primi cornuri fabricate in Galati si Prahova

Adevărul Adevărul,
Elevii din Buzau vor primi cornuri fabricate in Galati si Prahova

Elevii din Buzau vor primi, de saptamana aceasta, cornuri fabricate nu doar in Galati, ci si in Prahova. Dupa ce societatea din Galati a ramas singurul producator de cornuri si biscuiti pentru scolarii din Buzau, intrucat firma din Turda s-a retras din programul guvernamental, reprezentantii societatii au cautat solutii pentru a putea face fata noilor sarcini. continuă pe Adevărul

Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cati bani vor primi

Familiile victimelor accidentului din Ialomita vor primi ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cu cati bani vor fi ajutate? Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii in accidentul din Ialomita, de pe 5 octombrie, dupa impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu si un TIR, 10 persoane au .

Viorica Dancila: Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere pentru achizitia de echipamente moderne

Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere in valoare de pana la 23. 000 de lei pentru achizitia de echipamente moderne, incepand cu aceasta saptamana, a anuntat, luni, prim-ministrul Viorica.

Fotbalistii tricolori vor fi incurajati pe Arena Nationala de copii. O mie vor fi din Buzau

O mie de copii din Buzau vor pleca marti dupa-amiaza cu autocarele si microbuzele scolare catre Bucuresti. Cei mici vor ajunge pe Arena Nationala acolo unde se va disputa meciul dintre Romania si Norvegia.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

Liderii separatistilor catalani vor primi pana la 15 ani de inchisoare - surse judiciare

Curtea Suprema a Spaniei planuieste sa ii condamne pe liderii separatistilor catalani la un maximum de 15 ani de inchisoare pentru incercarea din 2017 de a proclama independenta Cataloniei, relateaza Reuters, citand surse judiciare.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )