Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elevii din din Capitala ar putea intra mai devreme in vacanta datorita EURO 2020

România Liberă România Liberă,
Elevii din din Capitala ar putea intra mai devreme in vacanta datorita EURO 2020

Elevii din clasele 1-8 din Capitala ar putea intra mai devreme cu trei zile in vacanta de vara, acea. continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru elevi. Vacanta de vara ar putea incepe mai devreme

Elevii din clasele I - VIII din Capitala ar putea intra mai devreme cu trei zile in vacanta de vara, aceasta fiind una dintre dorintele Comitetului de organizare a turneului final al Campionatului European de fotbal, in vederea decongestionarii traficului rutier inaintea inceperii EURO 2020 la Bucuresti.

E LEGE! ACESTI ROMANI vor iesi CU 20 DE ANI MAI DEVREME, la PENSIE! SE RECALCULEAZA PENSIILE!

Toti romanii trebuie sa afle asta! O parte dintre pensiile romanilor urmeaza sa fie recalculate. Prin urmare, unii angajati vor putea iesi mai devreme la pensie, dupa cum stabileste un proiect de.

Trotuarele inghetate din Capitala, un pericol pentru bucuresteni

Dupa ninsoarea din Capitala, gheata e cel mai mare pericol pentru bucuresteni.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

Aproximativ 130 de kilograme de tutun, confiscate in urma unor perchezitii facute de politistii din Capitala

Politistii din Capitala au ridicat, in urma unor perchezitii facute joi, aproximativ 130 de kilograme de tutun, de la persoane suspectate ca il vindeau pe site-uri specializate sau pe retele sociale. Optsprezece persoane au fost duse la audieri.

Stirile ProTV: Romanii vor putea calatori mai usor in Rusia. Cand intra in vigoare noile vize

Cetatenii din 53 de tari, printre care cele din Uniunea Europeana, vor putea aplica pentru vize electronice simplificate pentru a vizita Rusia incepand de anul viitor.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Trei cuvinte din engleza care ar putea intra in dictionar, in noua editie a DOOM

Ana Iorga a prezentat informatie in exclusivitate la rubrica Pe cuvant. Trei cuvinte din engleza ar urma sa intre in noua editie a Dictionarului Ortografic Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane.

IMAGINEA ZILEI Philippe Chartier are acoperis - Lucrarile, incheiate cu o luna de zile mai devreme

Imaginea zilei din sport vine de la Paris, acolo unde organizatorii de la Roland Garros au prezentat o fotografie cu arena Philippe Chatrier. Astfel, acoperisul retractabil de pe cel mai mare stadion din complexul parizian a fost montat in totalitate.

500.000 de euro din santaj! Cum a fost prins un interlop din Capitala

Un interlop a fost prins de catre anchetatorii cu mata-n-sac. Acesta a obtinut 500. 000 din santaj. Ce au gasit politisti in casa barbatului? Care sunt sumele pe care le imprumuta acesta si cum isi facea dreptate? Interlop prins in Capitala Un interlop din Capitala a fost prins cand dadea imprumut bani si apoi santaja persoanele .

ELCEN reactioneaza in scandalul cu Firea si avaria majora din Capitala: Reteaua de termoficare este in colaps, iar Primaria cheltuie sute de milioane de lei pe targuri, festivaluri si iepurasi

Electrocentrale Bucuresti reactioneaza fata de declaratiile primarului general Gabriela Firea, care a acuzat compania de sabotaj care ar fi dus la avariile ce a lasat sambata mare parte din Sectoarele 2 si 3 fara apa calda si caldura. Locuitorii din sectoarele 2 si 3 nu au apa calda si caldura din cauza avariilor de pe reteaua de termoficare aflata in responsabilitatea PMB si nu a unei cresteri tranzitorii de temperatura. ) Ceea ce omite sa sublinieze Primarul Capitalei, in mod intentionat, este faptul ca sistemul de termoficare din Bucuresti aflat in grija Primariei Municipiului Bucuresti este in prag de colaps, transmite Elcen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )