Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Trei cuvinte din engleza care ar putea intra in dictionar, in noua editie a DOOM

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Trei cuvinte din engleza care ar putea intra in dictionar, in noua editie a DOOM

Ana Iorga a prezentat informatie in exclusivitate la rubrica Pe cuvant. Trei cuvinte din engleza ar urma sa intre in noua editie a Dictionarului Ortografic Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane. continuă pe Antena3

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

UPDATE O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si s-a intors in tara acum o saptamana

O noua suspiciune de coronavirus in Romania: o profesoara de 32 de ani din Suceava, care preda in China si a revenit in tara la inceputul lunii. Pacienta a fost transferata vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde a fost izolata.

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Interventie dramatica in Capitala! Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta

Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta, dupa ce un echipaj de la Politia Capitalei a intervenit inainte ca incendiul sa fie anuntat la 112.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

Are niste probleme personale mai deosebite. Profesoara din Braila care a venit bauta la ore, sanctionata cu 15% din salariu

Profesoara din localitatea braileana Mihai Bravu, care a venit bauta la ore in luna noiembrie 2019, cu o imbibatie alcoolica de 1,18 mgl in aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, a fost sanctionata de consiliul de administratie al scolii cu retinerea a 15% din salariu pe o perioada de trei luni, potrivit informatiilor facute publice de seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), Viorel Botea, transmite Mediafax.

Informatii halucinante in cazul romanilor din Londra care ar fi violat o femeie: Umbla dezbracata. M-a sarutat pe buze iar apoi a vrut sa ma muste

Noi informatii apar in cazul celor doi romani din Marea Britanie care ar fi violat o femeie in varsta de 40 de ani pe o alee din apropierea restaurantului in care lucrau.

ANALIZA Tinerii adulti din Romania care locuiesc cu parintii: o perspectiva comparativa

Detaliez, in cadrul de fata, un exemplu de secventa de viata demografica prin care putem ajunge la procese socio-culturale majore al societatii romanesti. Vine din cu totul alta arie decat cea a plecarilor in strainatate. L-am intalnit, intamplator, rasfoind comunicate ale Institutului National de Statistica. De acolo am aflat, cu surprindere, ca aproape 40% dintre tinerii adulti din Romania, din intervalul de varsta 25-34 de ani, continua sa locuiasca impreuna cu cel putin unul dintre parinti rate de co-rezidenta copii-adulti cu cel putin unul dintre parinti). E mult, e putin, e bine-rau, obisnuit-neobisnuit in context european?.

Scandalul din SUA care iti arata cat de mult rau pot sa faca operatorii telecom

Marii operatori telecom din SUA ii spioneaza pe utilizatori, iar asta ar trebui sa-ti arate cat de tare te pot afecta acestia, fara sa-ti dai seama. Cea mai recenta veste in legatura cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )