Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevii din clasele terminale revin la scoala intre 2 si 12 iunie

Antena3 Antena3,
Elevii din clasele terminale revin la scoala intre 2 si 12 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca scolile, gradinitele, universitatile nu se mai deschid in acest an scolar. Elevii din clasele terminale revin insa pentru a se pregati pentru examene. continuă pe Antena3

COVID-19 inchide definitiv scolile. Alte schimbari aduse acestui an scolar

Pentru majoritatea elevilor, gradinitele, scolile si universitatile nu se mai redeschid anul acesta. Elevii vor continua scoala online, iar mediile li se vor incheia cu notele obtinute pana pe 12 iunie, cand vor intra in vacanta. Exceptie vor face elevii din clasele terminale, care vor putea reveni la scoala in perioada 2-12 iunie, pentru a se putea pregati pentru examene.

Dupa trei luni de carantina, elevii se intorc la scoala in China. Ce masuri de protectie s-au luat

De luni, elevii din clasele terminale de gimnaziu sau liceu se pot intoarce la scoala in doua din cele mai mari orase din China, dupa trei luni de stat acasa. Zeci de mii de tineri reiau cursurile la Beijing si Shanghai, pe masura de autoritatile chineze relaxeaza restrictiile impuse pentru a incetini raspandirea pandemiei de coronavirus.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, propunere privind redeschiderea scolilor: intai revin la ore doar elevii din anii terminali. Copiii din clasele I-IV vor incheia anul online (VIDEO, FOTO)

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a inaintat Ministerului Educatiei o propunere pentru redeschiderea scolilor. Potrivit documentului, la ore ar trebui sa revina intai elevii din anii.

Anisie: Elevii din anii terminali vor reveni la scoala pe 2 iunie pentru doua saptamani Maxim 10 elevi in clasa

Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire, a anuntat ministrul Anisie. Se vor realiza in aceasta perioada numai activitati de pregatire si consiliere pentru examenele nationale. Pentru elevii care au probleme de sanatate sau au in familie persoane cu risc de imbolnavire, prezenta la scoala va fi optionala, iar decizia va apartine parintilor. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )