Libnet.ro
UNICEF

09:30

Anisie: Elevii din anii terminali vor reveni la scoala pe 2 iunie pentru doua saptamani Maxim 10 elevi in clasa

Hotnews Hotnews,
 Anisie: Elevii din anii terminali vor reveni la scoala pe 2 iunie pentru doua saptamani Maxim 10 elevi in clasa

Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire, a anuntat ministrul Anisie. Se vor realiza in aceasta perioada numai activitati de pregatire si consiliere pentru examenele nationale. Pentru elevii care au probleme de sanatate sau au in familie persoane cu risc de imbolnavire, prezenta la scoala va fi optionala, iar decizia va apartine parintilor. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie. continuă pe Hotnews

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, propunere privind redeschiderea scolilor: intai revin la ore doar elevii din anii terminali. Copiii din clasele I-IV vor incheia anul online (VIDEO, FOTO)

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a inaintat Ministerului Educatiei o propunere pentru redeschiderea scolilor. Potrivit documentului, la ore ar trebui sa revina intai elevii din anii.

VIDEO Klaus Iohannis, noi masuri: Gradinitele, scolile si universitatile nu se redeschid pana in septembrie Mediile se incheie cu notele de acum Elevii din anii terminali vor merge la scoala doua saptamani

Cursurile nu vor mai fi reluate in acest an scolar pentru majoritatea elevilor si studentilor, a anuntat luni presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vor reveni la scoala doar elevii din anii terminali a VIII-a si a XII-a) in vederea pregatirii evaluarii nationale, respectiv bacalaureatul, insa in anumite conditii.

Monica Anisie: Mediile scolare se vor inchide cu doua note, iar tezele nu se mai sustin

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, luni seara, ca toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note, iar tezele nu se vor mai sustine. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie.

Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, luni seara, ca Evaluarea Nationala va incepe pe 15 iunie, iar Bacalureatul va incepe pe 22 iunie cu probele scrise si va continua cu probele de competenta. Cursurile raman suspendate, insa continua invatarea asistata de tehnologie. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire. Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note, iar tezele nu se vor mai sustine. Iulian Cristache, de la Asociatia parintilor, cere redeschiderea creselor si gradinitelorVIDEO Reprezentantii Asociatiei Scolilor Particulare din Romania cer Guvernului un set de masuri pentru deschiderea scolilor in siguranta: Acolo unde scolile isi permit de ce nu am incepe?.

Revenirea la scoala, in anumite conditii. Doar elevii din anii terminali ar putea relua cursurile in Bucuresti

Cursurile scolare vor fi reluate la Bucuresti doar cu unele clase si in anumite conditii - arata o propunere a Inspectoratului Scolar al Capitalei.

Elevii din clasele terminale revin la scoala intre 2 si 12 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca scolile, gradinitele, universitatile nu se mai deschid in acest an scolar. Elevii din clasele terminale revin insa pentru a se pregati pentru examene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )