Libnet.ro
UNICEF

17:45

Elevii din Malta vor beneficia de lectii digitale interactive create de romani

Hotnews Hotnews,
 Elevii din Malta vor beneficia de lectii digitale interactive create de romani

SIVECO Romania va furniza continut educational interactiv pentru invatamantul primar din Malta, unul dintre cele mai competitive sisteme educationale din Europa. Recent, SIVECO Romania a semnat un contract cu Ministerul Educatiei din Malta, conform caruia, pana in iulie 2014, toate scolile primare de stat, particulare si catolice din Malta vor beneficia de continut digital interactiv adaptat cerintelor curriculei nationale, pentru patru din cei sase ani de studiu, corespunzatori ciclului primar. Solutia va include continut personalizat 100% de catre SIVECO Romania, precum si continut deja realizat ready made content), livrat de compania britanica Planet Sherston. continuă pe Hotnews

SIVECO Romania, proiect national cu Ministerul Educatiei din Malta

SIVECO Romania va furniza continut educational interactiv pentru invatamantul primar din Malta, semnand, in acest sens, un contract cu ministerul Educatiei din aceasta tara, anunta un comunicat trimis astazi redactiei.

Nicolaescu: Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana

Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana. Inspectorii de la directiile de sanatate vor verifica daca exista si in alte spitale probleme asemanatoare cu cele descoperite la.

Toate spitalele din tara vor fi controlate de Directiile Judetene de Sanatate Publica pana pe 15 decembrie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi facute planuri de masuri, care vor fi prezentate in 19 decembrie, in videoconferinta, potrivit Mediafax.

Toate spitalele din tara vor fi controlate.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi elaborate planuri de masuri, informeaza Mediafax. Secretarii de stat Raed Arafat si Adrian Pana, precum si secretarul general, care vor coordona intreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de masuri pentru evaluarea capacitatii din perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )