Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nicolaescu: Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana

Antena3 Antena3,
Nicolaescu: Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana

Toate spitalele din tara vor fi controlate in urmatoarea saptamana. Inspectorii de la directiile de sanatate vor verifica daca exista si in alte spitale probleme asemanatoare cu cele descoperite la. continuă pe Antena3

Toate spitalele din tara vor fi controlate de Directiile Judetene de Sanatate Publica pana pe 15 decembrie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi facute planuri de masuri, care vor fi prezentate in 19 decembrie, in videoconferinta, potrivit Mediafax.

Toate spitalele din tara vor fi controlate.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi elaborate planuri de masuri, informeaza Mediafax. Secretarii de stat Raed Arafat si Adrian Pana, precum si secretarul general, care vor coordona intreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de masuri pentru evaluarea capacitatii din perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie .

Ministerul Sanatatii va efectua controale in toate spitalele publice din tara

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat astazi ca Directiile de Sanatate Publica vor efectua controale in toate spitalele publice din Romania, in perioada 10-15 decembrie, pentru a nu se repeta situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti.

INFOTRAFIC. Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri din tara.

In mai multe zone din tara vremea s-a inrautatit. Astfel, politia le reaminteste conducatorilor auto ca au obligatia ca pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei sa echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna. Citeste si: Avertizare de ninsori si viscol pentru zonele montane In cazul autovehiculelor de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehicululelor de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al .

VIDEO-FOTOGALERIE Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18.00. Vezi cum s-a pregatit si Viena pentru Craciun

Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18. 00, de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de pe esplanada cu statui din Piata Universitatii. Anul acesta, Bucurestiul este impodobit de 3 milioane de beculete ce se intind pe un traseu de 23 km. Tot vineri seara se deschide si targul de Craciun din Piata Universitatii, ,,Bucharest Christmas Market. La Viena startul sarbatorilor de iarna s-a dat pe 28 noiembrie. Strazile orasului sunt impodobite cu 2,3 milioane de luminite de Craciun ce se intind pe un traseu de 18 km.

INTERVIU Taxa pe botosei sau cum a venit mos Nicolae in spitalele din Romania

Medicul Gabriel Diaconu evalueaza, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, rezultatul protestelor medicilor si asistentilor medicali din ultimele luni si spune povestea unei taxe din ce in ce mai intalnite in spitalele de stat din Romania. La final, o comparatie surprinzatoare intre plicul dat prin spitale si consumul de cannabis.

Start pentru Sarbatorile de Iarna: cum arata marile orase din tara - Galerie FOTO

Spiritul Sarbatorilor de Iarna s-a instalat in toate marile orase al tarii, odata cu aprinderea luminitelor, printre casutele cu cadouri, castane coapte si vin fiert din Piata de Craciun, care au atras mii de oameni, dornici sa se bucure de sosirea.

COD GALBEN de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din tara

Este cod galben de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din centrul si vestul tarii. Ninsorile in aceste zone vor fi viscolite, iar circulatia pe mai multe drumuri judetene si nationale a fost deja.

A intrat in vigoare codul galben de ninsori. Jumatate din tara, afectata de viscol si precipitatii

A intrat in vigoare codul galben de ninsori si viscol. Pana maine la ora 14, jumatate din teritoriul tarii va fi sub stapanirea iernii. 19 judete din nordul, estul, centrul si vestul tarii vor fi sub.

Intra in vigoare codul galben de ninsori. Jumatate din tara, afectata de viscol si precipitatii

La aceasta ora, intra in vigoare codul galben de ninsori si viscol. Pana maine la ora 14, jumatate din teritoriul tarii va fi sub stapanirea iernii. 19 judete din nordul, estul, centrul si vestul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )