Libnet.ro
UNICEF

11:00

Elevii romani vor petrece in scoala cei mai multi ani din toata Europa. Cat dureaza invatamantul obligatoriu in Franta, Germania sau Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Elevii romani vor petrece in scoala cei mai multi ani din toata Europa. Cat dureaza invatamantul obligatoriu in Franta, Germania sau Marea Britanie

Romania va avea cea mai lunga perioada din Europa petrecuta de elevi in scoala, de 16 ani, in 2030, de la grupa mica de la gradinita pana la clasa a XII-a, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea Legii educatiei nationale 1/2011. Marirea timpului petrecut obligatoriu in scoala va avea loc progresiv dupa cum urmeaza: pana cel tarziu in 2020 clasele a XI-a si a XII-a si grupa mare devin obligatorii, pana in 2023 se adauga la obligativitate si grupa mijlocie de la gradinita, iar pana in 2030 va deveni obligatorie si grupa mica. continuă pe Hotnews

Mai multi magistrati au protestat, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti

Mai multi magistrati au protestat, in aceasta seara, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, fata de intentia de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala. Ei au avut pancarte cu mesaje precum Adevarata urgenta - cetatenii onesti, nu condamnatii si au spus ca modificarile propuse vor slabi temelia justitiei penale.

Ryanair - printre cei mai mari 10 poluatori din Europa

Ryanair este prima companie aeriana care a devenit, in 2018, unul dintre cei mai mari 10 poluatori din Europa, o premiera pentru o companie care nu opereaza centrale pe baza de carbune.

Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker l-a criticat luni, intr-o interventie in Parlamentul landului german Saarland, pe fostul premier britanic David Cameron, calificandu-l drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne.

Romanii sunt cei mai interesati est-europeni de masinile electrice - Studiu

Circa 36% dintre romanii aflati in cautarea unei masini noi ar opta pentru una electrica. Astfel, romanii ar fi cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice, conform unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID. in Ungaria, procentul este de 29%, iar in Cehia 11%.

Romanii, printre cei mai deschisi europeni la achizitionarea de masini electrice: 3 din 10 merg pe acest tip de motorizare

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, astfel ca 36% dintre cei aflati in cautarea unei masini noi intentioneaza sa cumpere una electrica, potrivit un.

STUDIU E.ON ROMANIA: Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau sa cumpere una electrica. Cu acelasi procent se lauda si italienii, insa intr-un context total diferit.

Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau.

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat incepand de la 1 aprilie. Cat vor primi in plus

Olguta Vasilescu anunta ca de la 1 aprilie vor creste alocatiile tuturor copiilor. De maine, cresc alocatiile tuturor copiilor, dupa cum urmeaza: -300 de lei pentru cei cu.

Decizie-soc a autoritatilor din Italia. Au trimis la Bucuresti mai multi romani condamnati pentru crima

Decizie exploziva a autoritatilor din Italia. 13 romani condamnati in Peninsula au fost urcati in avion si trimisi in Romania, a anuntat ministrul de Interne de la Roma, Matteo Salvini. Patru dintre.

Sondaj: Romanii, printre cei mai ingrijorati de economie, coruptie, emigrare si mediu din UE

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind una dintre cele mai mari problemeale tarii, alaturi de economie, emigrare si mediu, relateaza The Guardian, care citeaza un sondaj efectuat de Consiliul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )