Libnet.ro
UNICEF

05:30

Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Playtech Playtech,
Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Elevii si studentii din Bucuresti se bucura de tratamente stomatologice gratuite. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu un mesaj pe o retea de socializare, unde a reamintit adresele unde pot merge elevii si studentii pentru tratamentele gratuite. Elevii si studentii din Bucuresti beneficiaza de tratamente stomatologice gratuite Gabriela Firea a tinut mortis . continuă pe Playtech

Imagini uluitoare intr-un supermarket din Bucuresti. Petrecere cu mancare si bautura de pe rafturi

Sunt imagini uluitoare care au fost filmate intr-un hypermarket din Bucuresti, unde un grup de indivizi a creat haos si a transformat magazinul in local de petrecere. Imagini uluitoare intr-un supermarket din Bucuresti Astfel, oamenii au luat de pe rafturi tot ce au dorit si s-au asezat la masa. Au mancat apoi kilograme de mezeluri .

EXCLUSIV Presiune mare pe medicii de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Dr. Adrian Marinescu: S-ar putea sa vedem foarte des astfel de imagini

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti functioneaza la capacitate maxima. Dr. Adrian Marinescu a comentat pe marginea aglomerarii unitatii sanitare, in urma imaginilor aparute in.

Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Brigada Rutiera anunta ca luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti.

Zeci de batrani infectati cu COVID-19 intr-un azil din Bucuresti. Directoare: E o crima ce se intampla. Nu stim incotro sa o mai apucam - Ce spune DSP-ul

Directoarea unui camin de batrani din Sectorul 1 al Capitalei, unde un om a murit din cauza coronavirusului, a dezvaluit pentru Europa Libera ca s-a rugat de Directia de Sanatate Publica DSP) sa testeze toti rezidentii, iar raspunsul primit a fost ca sunt ocupati.

EXCLUSIV Fara vacanta, dar cu banii luati: Cosmarul prin care trece o familie din Bucuresti care dorea sa plece in concediu in Antalya Ce spun reprezentantii agentiei de turism (VIDEO)

EXCLUSIV Concediul s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru o familie de romani care dorea sa petreaca vacanta de vara in Antalia si care, din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus,.

Apelul disperat al directoarei unui camin de batrani din Bucuresti: E o crima ce se intampla, ne rugam de DSP sa ne testeze!

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a refuzat testarea imediata a tuturor batranilor dintr-un camin din nordul Capitalei, desi o persoana a murit acolo din cauza COVID-19, scrie Europa Libera. Directoarea caminului declara ca s-a rugat de DSP sa testeze toti rezidentii, iar raspunsul primit a fost ca angajatii DSP sunt ocupati. Conform metodologiei de testare elaborate de Institutul National de Sanatate Publica, persoanele institutionalizate asimptomatice si personalul de ingrijire din centre rezidentiale trebuie testati obligatoriu de doua ori pe luna.

Pisica din Bucuresti, testata din greseala pentru COVID-19. Socul proprietarului cand a vazut bonul de plata

Situatie inedita aparuta in Capitala. O pisica a fost testata din greseala pentru coronavirus. Presedintele Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului, Marius Marinescu, a povestit, duminica, la News Magazine, cum s-a petrecut totul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )