Libnet.ro
UNICEF

17:45

Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Hotnews Hotnews,
 Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Brigada Rutiera anunta ca luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo: Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM, n. r. ) a emis, vineri, mai multe alerte Cod portocaliu si galben care anunta furtuni in mare parte a tarii. Astfel ca, de vineri seara, sase judete intra sub.

DIICOT: Mai multe persoane din Gorj retinute pentru trafic de droguri de risc

Sapte persoane din Gorj au fost retinute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Gorj, pentru savarsirea infractiunilor de constituire.

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentarea rapoartelor financiare

Mai multe partide risca sanctiuni pentru neprezentare la timp a rapoartelor financiare, anunta Comisia Electorala Centrala, citata de IPN.

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania. Nu e coronavirus!

Un numar de 11 cazuri noi de rujeola au fost inregistrate la Cluj, in ultimele doua saptamani, acestea fiind cele mai multe cazuri din intreaga tara, informeaza Institutul de Sanatate Publica.

VIDEO Giratoriu luate de ape, inlocuit cu o masina de Politie. Inundatii puternice pe mai multe strazi din Alba Iulia

Autospeciala de Politie a revenit duminica dimineata, 19 iulie, pe post de sens giratoriu intr-o intersectie din Alba Iulia.

Restrictii de circulatie pentru manifestarile de Ziua Aviatiei. Ce artere vor fi blocate in Capitala

Brigada Rutiera anunta ca, luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti. Luni, intre orele 10:00 - 12:00, Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Fortelor Aeriene va organiza o ceremonie cu depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor.

Dr. Beatrice Mahler: in realitate, sunt mult mai multe cazuri. Cam 2.000 pe zi

Dr. Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, crede ca sunt mult mai multe cazuri de COVID-19 decat se raporteaza zilnic. Potrivit medicului, in realitate ar.

Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Doctorul Raed Arafat a declarat vineri ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Este vorba despre Institutul Matei Bals, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Marius Nasta si Spitalului Militar. Semnalul este ca sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arata ca maine vom avea din nou o cifra record de peste 800 de cazuri, probabil 866 de cazuri, spune Arafat. Arafat: Cine este asimptomatic si decide sa se externeze, nu se va izola singur acasa, ci si familia este obligata sa stea in carantina.

Semnal de alarma! Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Medicii dezvaluie cum le recunoastem

Alunitele de pe corp pot ascunde mai multe boli. Desi cele mai multe alunite sunt inofensive, acestea pot constitui si un semnal de alarma pentru mai multe boli. Medicii dermatologi ne dezvaluie cum recunoastem alunitele periculoase si ce probleme de sanatate pot indica.

O masina s-a rasturnat de mai multe ori si s-a prabusit 55 de metri, ultimii, in abrupt, pe Transfagarasan. Un om a murit

Un grav accident rutier a avut loc duminica dimineata pe DN7C, Transfagarasan, aproape de cabana Capra. Un autoturism a iesit in decor si s-a rasturnat de mai multe ori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )