Libnet.ro
UNICEF

05:15

Elevii unui liceu din Alba Iulia au construit robotul coordonat prin telefon. XEO merge la cea mai mare competitie de robotica din Romania

Adevărul Adevărul,
Elevii unui liceu din Alba Iulia au construit robotul coordonat prin telefon. XEO merge la cea mai mare competitie de robotica din Romania

Banalul telefon, folosit de tineri in special pentru internet si retele de socializare, a devenit creierul unui robot construit de o echipa de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Echipa de robotica XEO va participa cu acest proiect, in luna martie, la cea mai mare competitie de robotica din Romania. continuă pe Adevărul

Un mecanic din Alba Iulia a construit o masina spectaculoasa in propriul atelier

Un barbat din Alba Iulia, pasionat de masini si motociclete, si-a contruit un automobil in garaj. Daniel Moldovan 41 de ani) este mecanic auto si de aproape sase ani tine masina in garaj pentru ca nu o poate inmatricula in Romania.

Tanar din Alba Iulia cu sindrom Down, concurent la Jocurile Mondiale Special Olympics de Iarna

Iulian Coltor, un baiat din Alba Iulia cu sindrom Down va reprezenta in premiera Alba Iulia si implicit judetul Alba la Jocurile Mondiale Special Olympics de Iarna 2017 care vor incepe in luna martie Austria.

Decizie inedita la o asociatie din Alba Iulia: cainii vor fi considerati persoane si vor plati cheltuieli de intretinere

La o asociatie de proprietari din Alba Iulia, cainii au devenit persoane si vor fi introdusi la cheltuielile de intretinere. Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute si inseamna ca fiecare persoana sau familie care are un caine in apartament va avea de platit in plus.

Fortificatiile de portelan ale Cetatii Alba Iulia. O poveste vizuala pusa in scena la un hotel din oras

Ce legatura exista intre cele trei fortificatii de la Alba Iulia si traditia portelanului in oras? Echipa unui hotel din Alba Iulia a reusit sa le aduca sub aceeasi umbrela vizuala si sa le exprime artistic pe perete.

Protest al parintilor fata de restrangerea activitatii unui liceu din judetul Buzau

Dupa ce au aflat despre decizia Inspectoratului Scolar de a taia o clasa de la Liceul Radu Vladescu, mai multi parinti si profesori din orasul Patarlagele au facut un memoriu pe care l-au depus la Ministerul Educatiei si spera ca se va reveni asupra deciziei si va ramane in continuare acelasi numar de clase.

Un startup romanesc cu succes international.Dupa New York, aplicatia Fast Order ajunge si in Dubai

Dupa New York, aplicatia Fast Order realizata de antreprenorul Lucian Cramba din Alba Iulia, ajunge si in Emiratele Arabe Unite. Initiatorul proiectului se afla in Dubai unde negociaza extinderea serviciilor oferite de Fast Order si in localuri din acest emirat. Aplicatia are drept scop reducerea timpilor de asteptare pentru clientii care doresc sa fie serviti cat mai repede in baruri, restaurante si hoteluri.

Stare de urgenta in colectarea deseurilor menajere din Alba. APM Sibiu nu mai permite depozitarea la halda din Cristian

Judetul Alba a ajuns din nou in stare de urgenta din punct de vedere a depozitarii deseurilor menajere. Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu a refuzat sa mai permita transportul si depozitarea la halda de la Cristian. Situatia va duce la cresterea pretului platit de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )