Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elicopterul s-a PRABUSIT! Natiunea e in DOLIU: Mai multi OFICIALI au MURIT...

B1 B1,
Elicopterul s-a PRABUSIT! Natiunea e in DOLIU: Mai multi OFICIALI au MURIT...

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza. continuă pe B1

Elicopter PRABUSIT in Sudan: Mai multi OFICIALI au murit

Un elicopter la bordul cauia se aflat mai multi oficiali s-a prabusit duminica, in Sudan. Cel putin sapte oficiali si-au pierdut viata in timp ce alti oameni au fost raniti, informeaza.

Adevaruri Ascunse. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa ai mai multi bani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri Ascunse o serie de superstitii de care ar trebui sa tinem cont pentru a avea mai multi bani. Geanta sau portofelul nu se tin pe masa de mancat. Geanta nu.

Business report: Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi; Alba-neagra cu autostrada de centura a Capitalei; De ce si pierde Romnia creierele. Suntem tara cu cel mai mare procent de

Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi. Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim brut lunar, acesta urmand sa nu mai fie ridicat la 2. 350 lei. Litrul de benzina a ajuns la 5 lei! Pretul fara taxe s-a micsorat cu peste 22% intr-o singura luna, cel cu taxe coborand doar cu 11% pentru ca statul incaseaza 55% din pretul la pompa. Scaderea cotatiilor internationale.

Klaus Iohannis a semnat decretul! Au fost eliberati din functie mai multi judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, joi, din functie, mai multi judecatori, ca urmare a pensionarii. Seful statului a semnat decretul privind eliberarea din functie, incepand cu 7 decembrie, a.

FMI: Tot mai multi britanici regreta Brexit-ul

Tot mai multi britanici regreta iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform directorului Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, relateaza AFP.

Mai multi romani au avut acces la internet in 2018 comparativ cu 2017

Un procentaj de 72,4%, dintre gospodariile din Romania au acces la reteaua de internet de acasa,cu 3,8% mai mult comparativ cu anul trecut, se arata in datele publicate, joi, de Institutul National de Statistica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )