Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eliminarea pensiilor speciale intra in procedura parlamentara Orban: Sunt trei proiecte diferite privind pensiile speciale ale parlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 Eliminarea pensiilor speciale intra in procedura parlamentara Orban: Sunt trei proiecte diferite privind pensiile speciale ale parlamentarilor

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis, marti, sa introduca pe ordinea de zi a sedintei comune a Parlamentului dezbaterea privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in prezent exista trei proiecte de lege care propun taierea pensiilor speciale pentru senatori si deputati. Adoptarea unui proiect in acest sens s-ar putea amana pe saptamana viitoare din cauza procedurilor legislative. La nivel public PNL, USR-PLUS si PSD sustin eliminarea acestora. continuă pe Hotnews

Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali. Cum se pozitioneaza fiecare partid din coalitia de guvernare

Eliminarea pensiilor speciale este o tema discutata in aceste zile, insa parerile sunt impartite intre fortele politice din coalitia de guvernare. UDMR cere eliminarea tuturor pensiilor speciale, in timp ce PNL ar vrea sa se inceapa doar cu cele acordate parlamentarilor. Cat despre USR-PLUS, Dacian Ciolos a anuntat ca alianta va rezolva problema pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali in viitorul apropiat.

Barna: Ar trebui sa mergem pe proiectul USR PLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca PSD, din evidenta rea credinta, nu a trecut, in legislatura trecuta, pe ordinea de zi a Parlamentului, initiativa legislativa a USR privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si a mentionat ca, in prezent, dintre cele trei proiecte pe aceasta tema, discutiile ar trebui sa inceapa de la cel al USR PLUS, in care pot fi preluate elemente din propunerea PNL.

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Val de proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cate initiative au fost depuse

Tema eliminarii pensiilor speciale pentru parlamentari a devenit una populara pentru partide, astfel incat, peste noapte, au aparut mai multe proiecte in acest sens. Printre initiatori se regaseste si PSD, care, in mod ironic, a fost cel care a introdus prima oara pensiile speciale ale parlamentarilor.

Dan Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Dupa sedinta de la Cotroceni pe care presedintele Klaus Iohannis a avut-o, luni, cu liderii coalitiei, vicepremierul Dan Barna a declarat ca a fost agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru.

Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni, ca liderii Coalitiei au agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari sa fie introdus pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si votat, cel mai probabil, miercuri.

Surse: Orban a transmis conducerii PNL ca marti ar putea incepe procedura de eliminare a pensiilor speciale, dar si cea de schimbare a Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor sai ca, in functie de negocierile din coalitia de guvernare, marti ar putea incepe procedura de revocare a Avocatului Poporului, dar si pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, sustin surse liberale pentru Adevarul.

Kelemen Hunor, despre proiectele partidelor privind eliminarea pensiilor speciale: Un concurs de frumusete Solutiile propuse de UDMR (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat marti, pentru B1 TV, ca nu crede ca e just sa fie eliminate doar anumite pensii speciale, iar altele sa fie mentinute. Precizarea vine in contextul in c.

Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, amanata din nou

Liderii coalitiei de guvernare se vad din nou nevoiti sa amane modificarea statutului deputatilor si senatorilor astfel incat sa le fie eliminate pensiile speciale, dupa ce s-au impiedicat in proceduri.

Ciolos, despre eliminarea pensiilor speciale: incepem cu pensiile parlamentarilor si primarilor

Co-presedintele USR PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca pensiile speciale ale parlamentarilor si cele ale primarilor vor fi primele care vor disparea, un proiect de lege in acest sens urmand sa fie depus in Parlament. De asemenea, Ciolos a declarat ca in Romania, pensiile ar trebui sa fie proportionale cu contributia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )