Libnet.ro
UNICEF

08:15

Politistii au dat amenzi de aproape 2 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politistii au dat amenzi de aproape 2 milioane lei

Politistii au aplicat, ieri, aproape 5. 800 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de circa 1,9 milioane lei, in urma actiunilor desfasurate in judetele de granita cu tari din afara Uniunii Europene Ucraina, Republica Moldova si Serbia), conform unui comunicat publicat astazi de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR). continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat 500 milioane lei de la banci, la un randament de 2,22%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane lei de la bancile comerciale, printr-o emisiune de certificate de trezorerie, la un randament de 2,22%.

Nuclearelectrica vrea sa isi majoreze capitalul cu 241,5 milioane lei

Actionarii Nuclearelectrica simbol SNN) au fost convocati, pe 6 octombrie, sa aprobe majorarea capitalului cu 241,5 milioane lei, prin emiterea a unui numar de 24. 991 actiuni noi, potrivit unui raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti.

Posta Romana va distribui cardurile de sanatate printr-un contract de 37,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat astazi, la Palatul Victoria, acordul-cadru prin care Posta Romana va distribui cardurile de sanatate la nivel national, valoarea totala a contractului fiind de 37,5 milioane de lei, pe o durata de patru ani.

Consiliul Judetean Constanta va implementa proiecte in valoare de 860 de milioane lei

Consiliul Judetean Constanta are alocate 170 de milioane de lei pentru reabilitarea a doua drumuri judetene, potrivit informatiilor institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )