Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elisabeta Polihroniade va fi inmormantata marti, la Cernica

Adevărul Adevărul,
Elisabeta Polihroniade va fi inmormantata marti, la Cernica

Marea Maestra Internationala Elisabeta Polihroniade, care a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, va fi inmormantata marti, la Cernica, a anuntat Federatia Romana de Sah. continuă pe Adevărul

Elisabeta Polihroniade, cea mai importanta sahista din Romania, a incetat din viata

Marea Maestra Internationala la sah Elisabeta Polihroniade a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, a declarat pentru Mediafax Carmen Tocala, secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Polihroniade a castigat noua medalii olimpice ca jucatoare si a participat la zece editii ale JO, dintre care la opt a fost arbitru international.

A murit Elisabeta Polihroniade, Marea Maestra Internationala de sah

Marele maestru international, Elisabeta Polihroniade, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani. Poate cel mai cunoscut nume al ultimelor decenii ale sahului romanesc, Elisabeta Polihroniade a cucerit.

Elisabeta Polihroniade a murit. Marea maestra avea 80 de ani

Elisabeta Polihroniade a murit. Marea maestra Internationala a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, a declarat pentru Mediafax, Carmen Tocala, secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului, a murit

Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului, a murit, sambata, la varsta de 81 de ani, in urma unei lungi suferinte .

Doliu in sahul romanesc. S-a stins din viata Elisabeta Polihroniade

Elisabeta Polihroniade, cea mai mare jucatoare de sah din Romania si mare maestra internationala, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani.

Doliu in sahul romanesc. A murit Elisabeta Polihroniade

Elisabeta Polihroniade, cea mai mare jucatoare de sah din Romania si mare maestra internationala, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )