Libnet.ro
UNICEF

23:16

Doliu in sahul romanesc. A murit Elisabeta Polihroniade

Online Sport Online Sport,
Doliu in sahul romanesc. A murit Elisabeta Polihroniade

Elisabeta Polihroniade, cea mai mare jucatoare de sah din Romania si mare maestra internationala, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani. continuă pe Online Sport

Elisabeta Polihroniade, cea mai importanta sahista din Romania, a incetat din viata

Marea Maestra Internationala la sah Elisabeta Polihroniade a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, a declarat pentru Mediafax Carmen Tocala, secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Polihroniade a castigat noua medalii olimpice ca jucatoare si a participat la zece editii ale JO, dintre care la opt a fost arbitru international.

Doliu in sahul romanesc. S-a stins din viata Elisabeta Polihroniade

Elisabeta Polihroniade, cea mai mare jucatoare de sah din Romania si mare maestra internationala, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani.

A murit Elisabeta Polihroniade, Marea Maestra Internationala de sah

Marele maestru international, Elisabeta Polihroniade, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 80 de ani. Poate cel mai cunoscut nume al ultimelor decenii ale sahului romanesc, Elisabeta Polihroniade a cucerit.

Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului, a murit

Elisabeta Polihroniade, maestra internationala a sahului, a murit, sambata, la varsta de 81 de ani, in urma unei lungi suferinte .

Elisabeta Polihroniade a murit. Marea maestra avea 80 de ani

Elisabeta Polihroniade a murit. Marea maestra Internationala a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, a declarat pentru Mediafax, Carmen Tocala, secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

Elisabeta Polihroniade va fi inmormantata marti, la Cernica

Marea Maestra Internationala Elisabeta Polihroniade, care a incetat din viata, sambata, la varsta de 80 de ani, va fi inmormantata marti, la Cernica, a anuntat Federatia Romana de Sah.

Cea mai simpla reteta pentru pateu de ficat facut in casa. De ce se pune mai multa ceapa la calit

Pateul de ficat este un preparat supergustos indragit de o multime de romani. Adevarul va prezinta cea mai simpla si cea mai buna reteta pentru a obtine un pateu de ficat delicios.

Cea mai frumoasa si scumpa camera ultrarezistenta e creata de Leica

Exista multe camere foto ce se mandresc cu un nivel sporit de rezistenta la intemperii, dar Leica s-ar putea sa o fi anuntat oficial pe cea mai frumoasa si scumpa dintre ele. Cei de la Leica nu lanseaza deseori noi modele de camere foto, iar cand o fac, prefera sa nu se distanteze semnificativ de [].

Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata rata a cresterii economice din regiune, ceea ce face ca investitiile sa poata fi considerate atractive, a declarat Carlo Vivaldi, seful operatiunilor Unicredit din Europa Centrala si de Est in cadrul conferintei Euromoney, desfasurate in Viena. In genere, tara noastra a fost apreciata de vorbitorii straini prezenti la conferinta ca avand un mediu economic stabil si atractiv pentru investitori.

Statul Islamic a distrus cea mai veche manastire crestina din Irak

Imagini obtinute prin satelit de Associated Press au confirmat ca cea mai veche manastire crestina din Irak, ridicata acum peste 1. 400 de ani, a fost distrusa de reteaua terorista Stat Islamic, in campania gruparii de a eradica siturile arheologice si religioase considerate eretice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )