Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Elon Musk a prezentat nava spatiala care va duce oameni pe Marte

Adevărul Adevărul,
VIDEO Elon Musk a prezentat nava spatiala care va duce oameni pe Marte

Intr-o prezentare facuta de la sediul SpaceX din Texas, Elon Musk a anuntat ca nava este asteptata sa decoleze pentru prima data intr-o luna sau doua intr-o calatorie care o va duce la aproape 20 de kilometri distanta de Pamant inainte de a se intoarce la sol, relateaza Tech Crunch. continuă pe Adevărul

VIDEO Elon Musk a prezentat noi detalii despre Starship, nava spatiala care ar putea transporta in jur de 100 de persoane pe Luna si Marte

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de compania sa pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri intre Luna si Marte, relateaza Agerpres.

inca un pas spre viitor. Elon Musk a prezentat, sambata, nava spatiala proiectata sa transporte un numar mare de oameni si marfuri spre Luna si Marte (VIDEO)

Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri spre Luna si Marte, relateaza B1TV. Acest.

Elon Musk, CEO-ul Space X: Pana la o suta de persoane vor merge in spatiu. Calatoriile pe Marte ar putea incepe in 2025

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de compania sa pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri intre Luna si Marte, informeaza duminica.

VIDEO Facebook prezinta universul virtual Horizon care va fi lansat pe castile de realitate virtuala Oculus in 2020

Facebook a anuntat lansarea in 2020 a Horizon, un spatiu social virtual accesibil prin intermediul castilor de realitate virtuala Oculus, spatiu in care userii isi pot crea avataruri care se intalnesc, se joaca si isi dezvolta propriile spatii de interactiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )