Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elon Musk cere spargerea Amazon: Monopolurile sunt gresite

B1 B1,
Elon Musk cere spargerea Amazon: Monopolurile sunt gresite

Elon Musk, seful companiei Tesla, a cerut joi spargerea Amazon, dupa ce un autor s-a plans pe retelele de socializare despre faptul ca nu a putut publica o carte prin intermediul celui mai mare retailer online din. continuă pe B1

Elon Musk cere spargerea Amazon: Monopolurile sunt gresite Ce l-a suparat pe CEO-ul SpaceX

CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk a scris joi pe Twitter ca e timpul ca gigantul in comert online Amazon sa fie spart, relateaza CNBC.

Rafuiala intre Elon Musk si Amazon: ce l-a suparat pe seful Tesla

Elon Musk, seful Tesla, se ia la tranta in mediul online cu Amazon. Miliardarul s-a suparat pe compania condusa de Jeff Bezos si a lansat mai multe acuzatii la adresa acesteia. Elon Musk e.

Business report Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. Cum l-am cunoscut pe Elon Musk. Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori

Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. * Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori. * incepe programul de eliberare a gazului romanesc. Petrom si Romgaz sunt obligate sa vanda sub cost, momentan. * Cum vor fi suprataxate marile companii pentru finantarea planului CE de relansare. Candidatele din Romania. * Scoala si gradinita din online: Pana in trei ani, copiii NU trebuie expusi la ecrane, iar cei mai mari doar cu utilitate * Tereza Tranakas: Cum l-am cunoscut pe Elon Musk la inceputul anilor 2000 si cum am ajuns sa fiu printre primii angajati la Space X.

Elon Musk le da peste nas rusilor dupa lansare: disputa cu seful agentiei spatiale din Rusia

Misiunea prin care SpaceX si NASA au reusit sa trimita astronauti la bordul ISS a avut succes. Dupa lansare, Elon Musk a avut ceva de zis la adresa Rusiei. Seful SpaceX este recunoscut pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )