Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elon Musk a dat lovitura in pandemie: de ce se uita de sus la Bill Gates

Playtech Playtech,
Elon Musk a dat lovitura in pandemie: de ce se uita de sus la Bill Gates

Pandemia a adus in lume o criza sanitara nemaiintalnita in ultimele decenii, dar nu toti isi plang de mila. in tot acest timp, Elon Musk a dat lovitura si a reusit sa-l intreaca pe. continuă pe Playtech

Inna a dat lovitura in pandemie. Cum si-a sporit conturile bancare in plina criza

Iubit nou, piese noi, emisiune si reality-show. Desi un an greu, indeosebi pentru artisti, Inna a dat lovitura. Este pe val si in pandemie, lucru de care este mandra. Cantareata a stat de vorba cu Click! despre toate provocarile din ultima perioada. 2020, un succes pentru Inna, in pofida provocarilor si stresului cauzat de pandemie.

Bill Gates, devansat de Elon Musk in clasamentul Bloomberg. Fondatorul Tesla ocupa locul secund in topul celor mai bogati oameni de pe planeta

In clasamentul Bloomberg, Elon Musk l-a intrecut pe Bill Gates, avand in prezent o avere de 127,9 miliarde de dolari. in topul celor mai bogati oameni, intocmit de Forbes, Musk se afla pe locul al.

Elon Musk l-a intrecut in bogatie pe Bill Gates. Ce i-a sporit rapid averea

Elon Musk, fondatorul tesla, l-a intrecutpe fondatorul Microsoft Bill Gates, devenind al doilea cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere totala de 127,9 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Elon Musk il asigura pe temerarul francez Philippe Croizon, care are mainile si picioarele amputate, ca va zbura cu Starship

Elon Musk, fondatorul companiei de explorare spatiala SpaceX si CEO al companiei Tesla l-a asigurat pe temerarul francez Philippe Croizon, care are si mainile si picioarele amputate, ca va zbura intr-o buna zi cu nava spatiala Starship, relateaza Huffington Post.

Dana Budeanu a dat lovitura in Diaspora. A facut chiar ea anuntul senzational VIDEO

E clar, Dana Budeanu a dat lovitura in Diaspora. Criticul de moda a facut anuntul important iar fanii nu puteau fi mai fericiti. Ce spune Dana Budeanu despre Diaspora Emisiunea Verdict are un succes incredibil pe YouTube. Editiile strang sute de mii de vizualizari, iar multi dintre cei care urmaresc show-ul sunt romani stabiliti in .

Cat de bogata a ajuns Ramona Gabor. Cati bani poate sa castige acum in Dubai: a dat lovitura

Ramona Gabor s-a realizat din punct de vedere fianciar in Dubai. Si-a deschis o linie de parfumuri pe care le comercializeaza la preturi foarte piperate. Vedeta recunoaste ca nu are tot ce-i trebuie, respectiv un partener cu care sa intemeieze o familie, dar spune in acelasi timp ca nici nu este pregatita pentru asa ceva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )