Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elon Musk sustine ca a primit aprobare verbala pentru construirea unui sistem de transport Hyperloop care sa permita calatorii cu 600 km/h intre New York si Washington DC

Hotnews Hotnews,
 Elon Musk sustine ca a primit aprobare verbala pentru construirea unui sistem de transport Hyperloop care sa permita calatorii cu 600 km/h intre New York si Washington DC

Elon Musk sustine ca a primit aprobare verbala pentru constructia unui sistem subteran de transport ultra-rapid care sa reduca la numai de 29 minute calatoria de peste 300 km intre New York si Washington DC. Reprezentanti ai autoritatilor neaga ca au autorizat un proiect atat de complicat, insa si Musk admite ca mai sunt multe de facut si ii indeamna pe sustinatori sa faca lobby intens. Ideea sistemului este ca pasagerii se pot deplasa in capsule metalice care circula cu viteze foarte mari prin niste tuburi din otel in care presiunea este redusa. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Elon Musk a primit aprobare pentru un tunel Hyperloop intre New York si Washington: Distanta va fi parcursa in 29 de minute

Directorul companiilor SpaceX, Tesla si Boring, inventatorul si omul de afaceri Elon Musk, a anuntat, joi dupa-amiaza, ca a primit aprobarea privind construirea unui tunel feroviar de viteza foarte mare intre orasele americane Washington DC si New York.

Elon Musk sustine ca in 20 de ani masinile de astazi vor fi neobisnuite pentru ca nu vor merge singure si vor avea volan

Elon Musk, fondatorul Tesla, a dat cateva predictii despre masini, la o intalnire cu aproximativ treizeci de guvernatori americani, dintre care multi au fabrici auto in statele lor, spunand ca in 20 de ani vehiculele de astazi vor fi ca si cum ai avea.

Elon Musk, fondatorul Tesla, a obtinut acordul pentru transportul subteran ultra-rapid intre Washington si New York

Elon Musk, fondatorul Tesla, a spus joi ca a obtinut o aprobare verbala pentru a construi un sistem de transport subteran extrem de rapid intre Washington si New York, ceea ce ar ajuta foarte mult fiindca.

Elon Musk a primit aprobarea Guvernului SUA pentru Hyperloop: Care va fi ruta

Elon Musk a postat ieri pe Twitter un mesaj prin care i-a anuntat pe urmaritorii sai ca a obtinut un acord verbal din partea Guvernului Statelor Unite ale Americii pentru a construi primul Hyperloop pe teritoriu american. Tubul va fi amplasat sub nivelul solului si va conecta New York de Washington DC. Chiar daca se [].

Elon Musk a primit aprobarea pentru prima ruta de Hyperloop

Elon Musk a postat ieri pe Twitter un mesaj prin care i-a anuntat pe fanii sai ca a obtinut un acord verbal din partea guvernului Statelor Unite ale Americii pentru a construi primul Hyperloop pe teritoriu american. Tubul va fi amplasat sub nivelul solului si va conecta New York de Washington. Chiar daca se vehicula [].

Elon Musk vrea o baza lunara

Lumea ar fi tentata sa spuna ca Elon Musk are tinta setata exclusiv pe Marte. insa nu e deloc asa. in cadrul unei conferinte care a avut loc zilele trecute, Musk a spus ca si-ar dori sa vada o baza spatiala ceva mai aproape de casa decat Planeta Rosie, si a nominalizat Luna ca o [].

Romania si Japonia poarta negocieri pentru construirea magistralei de metrou Gara de Nord - Otopeni

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit miercuri, la Bucuresti, pe ministrul de stat japonez pentru afaceri externe, Nobuo Kishi, una dintre principalele teme discutate fiind viitoarea magistrala de metrou dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni.

Primaria Capitalei vrea un teren administrat de TVR pentru construirea unui spital metropolitan

Primaria Capitalei cere Guvernului sa aprobe transferul unui teren aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a CGMB. Terenul se afla pe soseaua Pipera si ar avea 50. 000 mp. Primaria sustine ca doreste sa construiasca pe acel teren un spital metropolitan, cu circa 2. 000 de paturi.

CGMB vrea un teren al SRTV pentru construirea Spitalului Metropolitan

Consilierii generali au aprobat in sedinta de astazi un proiect de hotarare pentru transferul unui teren aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune SRTV) in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), pentru constructia Spitalului Metropolitan, potrivit unui comunicat al municipalitatii, trimis Redactiei.

LG a primit unda verde pentru testarea masinilor autonome pe drumurile publice

Grupul sud-coreean LG Electronics a obtinut, la inceputul acestei luni, permisiunea pentru a testa masinile sale autonome pe drumurile publice, sugerand ca in curand va fi gata sa concureze impotriva tehnologiei similare dezvoltata de rivalul Samsung Electronics, potrivit Korea Herald.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )