Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Playtech Playtech,
Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, . continuă pe Playtech

Elon Musk, de neoprit: cum a intrat in topul miliardarilor in vremuri de criza

Elon Musk pare ca sfideaza criza. A reusit sa-si mentina pe val companiile pe care le conduce si chiar sa prospere in aceasta perioada. Seful Tesla si Space X tocmai ce a intrat in.

Cat costa un iPhone personalizat cu Elon Musk

In contextul lansarii ultimului model de iPhone, o companie ruseasca numita Caviar vinde un iPhone 12 cu tema Elon Musk pentru 6000 de dolari. Posh titanium @elonmusk iPhone 12 with SpaceX logo.

Cat de rece poate fi in cel mai cald loc din lume si povestea unor recorduri care s-au dovedit a fi false

Intr-un sat din desertul californian Death Valley au fost 54,4 grade duminica, iar daca valoarea va fi validata, va fi noua maxima mondiala acceptata de toata lumea. Mai multe alte recorduri nu au rezistat cand au fost cu grija analizate, iar in articol puteti citi despre ele, dar si despre efectul caldurii extreme asupra vietii oamenilor. in plus, puteti citi si despre momentele cand este foarte rece in cel mai cald loc din lume.

Elon Musk vrea sa doboare noi recorduri: aceasta e cea mai noua lansare

Pe masura ce SpaceX se pregateste sa lanseze astazi, 18 august, urmatorul sau lot de sateliti Starlink, lumea se asteapta la un nou record din partea companiei. Cel mai recent set de.

Romanii cauta tot mai multe rulote pentru vacanta. Care sunt cele mai potrivite locatii

In cautarile de pe internet, expresia rulota de inchiriat este cautata de trei ori mai mult decat .

VIDEO Regimul Lukasenko, tot mai subred: Belarusii se pregatesc de cel mai amplu protest dupa o saptamana de revolta

Dupa o saptamana de revolta si furie generate de realegerea lui Aleksandr Lukasenko, pe care opozitia o considera o frauda electorala, belarusii se pregatesc pentru cel mai amplu protest, care ar urma sa inceapa duminica dupa-amiaza, relateaza Guardian. Demonstratiile au continuat si sambata, oamenii iesind in strada sa aduca un omagiu unuia dintre protestatarii care ar fi fost ucis de fortele de ordine. Protestele s-au mutat apoi in fata televiziunii publice, pe care manifestantii o acuza de manipulare. intre timp, Lukasenko a spus ca presedintele rus Vladimir Putin a oferit ajutorul Moscovei pentru a asigura securitatea in tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )