Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romanii cauta tot mai multe rulote pentru vacanta. Care sunt cele mai potrivite locatii

România Liberă România Liberă,
Romanii cauta tot mai multe rulote pentru vacanta. Care sunt cele mai potrivite locatii

In cautarile de pe internet, expresia rulota de inchiriat este cautata de trei ori mai mult decat . continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Va trebui sa dam o hotarare pentru prelungirea starii de alerta Avem mai multe scenarii pentru inceperea scolii Corpul medical are si el o limita, trebuie respectate regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat ca lupta cu epidemia de coronavirus se duce in principal in afara spitalelor. Asta inseamna ca toti romanii trebuie sa poarte masca de protectie, sa.

Romanii din mai multe zone intra in Belgia cu test PCR si stau in autoizolare extinsa

Autoritatile belgiene au extins masura autoizolarii si obligativitatea testului PCR la sosirea in Belgia pentru cetatenii din mai multe zone ale Romaniei, masura fiind in vigoare de astazi, scrie News.

RAPORT: Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei in 5G

Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei ca furnizor de echipamente pentru 5G, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung. Potrivit raportului, Oficiul Federal pentru Securitatea Informatiei BSI) va verifica mai intai tehnologia furnizata pentru a dota retelele 5G, in vederea aprobarii. Un catalog de masuri de securitate va fi adoptat in Legea telecomunicatiilor, a declarat acesta.

Cod portocaliu de furtuni, pentru mai multe localitati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile au extins interdictiiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus, conform Hotnews.

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile elene au extins interdictiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus.

Ajutoare financiare pentru mai multe familii sarmane din judetul Ialomita

Guvernul a aprobat, vineri, printr-o Hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in suma totala de 393. 100 lei pentru sprijinirea a 116 familii si persoane singure care fie se afla in situatii de necesitate in urma unor incendii, fie au probleme grave de sanatate sau risca excluziunea sociala. Printre cei care vor beneficia de acest sprijin se afla si mai multe familii din judetul Ialomita.

Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost raportate duminica in Bucuresti, respectiv 154. La polul opus, doua judete, Harghita si Teleorman, nu au inregistrat nicio imbolnavire de la o zi la alta.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )