Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elton John va canta la funeraliile lui George Michael

B1 B1,
Elton John va canta la funeraliile lui George Michael

Elton John va canta la funeraliile prietenului sau, George Michael. Cantaretul isi va lua ramas bun de la acesta prin interpretarea hitului Dont Let The Sun Goes Down On Me,. continuă pe B1

Elton John despre moartea lui George Michael Sunt in stare de soc

Elton John deplange mortea lui George Michael pe pagina sa de Facebook .

Elton John despre moartea lui George Michael: Sunt in stare de soc

Elton John deplange mortea lui George Michael pe pagina sa de Facebook .

Sunt in stare de soc! Am pierdut un prieten drag... Lumea muzicii reactioneaza dupa MOARTEA lui GEORGE MICHAEL (VIDEO)

Moartea fulgeratoare a lui George Michael i-a socat si indurerat pe colegii sai de scena. Cu multi dintre ei a fost prieten bun. Cu Elton John, cu care a cantat celebra piesa Don't Let The Su.

Vedetele din showbiz vorbesc despre un blestem al anului 2016 si deplang moartea cantaretului George Michael, in mesaje online

Numeroase vedete de prim rang din showbiz, precum Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Duran Duran, Ricky Gervais, George Takei, Meat Loaf si Gloria Gaynor, vorbesc despre un blestem al anului 2016 si au deplans, pe internet, moartea cantaretului britanic George Michael.

Celebritatile deplang moartea lui George Michael si vorbesc despre un blestem al anului 2016: Acesta a fost ultimul tau Craciun si ne vei lipsi tuturor

Vedete precum Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Madonna, Robbie Williams si Gloria Gaynor au deplans moartea prematura a cantaretului britanic George Michael pe retelele sociale si vorbesc despre un blestem al anului 2016, avand in vedere pierderea numeroaselor personalitati din lumea artistica de anul aceasta.

George Michael le spusese prietenilor sai ca nu va mai canta niciodata live

Cantaretul britanic George Michael, care ar fi trebuit sa revina pe scena in anul 2017, cu un nou album, le-a spus prietenilor sai inainte de a muri, in prima zi de Craciun, ca nu va mai canta niciodata live, pentru ca nu considera ca vocea sa era intr-o conditie suficient de buna, informeaza contactmusic. com, citat de News. ro.

Ultimul anunt facut de starul pop George Michael inainte de a muri. Artistul nu mai era multumit de abilitatile sale

George Michael a anuntat, chiar inainte de a muri, ca nu va mai canta niciodata live, deoarece nu mai era multumit de abilitatile sale vocale.

George Michael folosea heroina. E uimitor cat a rezistat

Fadi Fawaz, hair stylist al celebritatilor si partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a facut primele declaratii in presa pentru The Daily Telegraph. El a dezvaluit ca George Michael se confrunta cu dependenta de heroina.

George Michael a murit in somn la 53 de ani

George Michael, cantaretul care s-a lansat in cariera muzicala cu trupa Wham! si a continuat apoi ca interpret solo, a murit in pace acas, in locuinta sa din Oxfordshire, in ziua de Craciun, a declarat impresarul sau. Surse apropiate lui George Michael afirma ca superstarul a murit in somn, fara dureri, din cauza unei insuficiente cardiace, informatie confirmata ulterior si de impresarul sau.

Insuficienta cardiaca, posibila cauza a mortii lui George Michael

Insuficienta cardiaca ar putea fi cauza mortii starului pop George Michael, a declarat managerul artistului, Michael Lippman. Politia ancheteaza moartea lui George Michael, pe care o considera neasteptata, dar nu suspecta, potrivit CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )