Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

România Liberă România Liberă,
Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

Constructia tunelului a durat 17 ani si a costat 11 miliarde euro, devenind cel mai lung tunel feroviar din lume si cel mai scump. Tunelul feroviar Seikan din Japonia, care leaga cele doua mari insule Honshu si Hokkaido, are 53,9 km, iar faimosul tunel sub Marea Manecii are 50,5 km. continuă pe România Liberă

Decizie radicala a celui mai mare producator auto din lume. Toyota a suspendat productia la doua fabrici din Japonia

Toyota Motor Corp, cel mai mare producator auto din lume, a suspendat productia la doua fabrici din Japonia, afectate de explozia care a avut loc saptamana aceasta la o uzina operata de un furnizor.

Cel mai mare avion de pasageri din lume face loc la bord pentru inca 70 de calatori

Producatorul european de avioane Airbus a anuntat ca numarul de locuri de pe aeronava A380, cel mai mare avion de pasageri din lume la acest moment, va putea fi suplimentat cu inca 70 la clasa economica. Suplimentarea numarului de pasageri ar inseamna pentru companiile aeriene o crestere substantiala a veniturilor anuale.

Alerta la Paris. Sute de persoane, in pericol, dupa cel mai mare val de inundatii din ultimul secol

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare val de inundatii din ultimul secol. Franta se afla sub ape de mai multe zile, iar meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni mai grava in urmatoarele.

Cel mai nou sfant roman: Ioan Iacob Hozevitul, pustnicul crescut in durere si suferinta, a profetit sfarsitul lumii

Un botosanean dintr-o comuna de pe malul Prutului este unul dintre cei mai cunoscuti sihastri canonizati din intreaga lume crestina. Sfantul Ioan Iacob Hozevitul 1913-1960) a fost canonizat de Biserica Ortodoxa Romana in 1992, recunoscut ca sfant de Patriarhia Ierusalimului la inceputul acestui an, dar nu este un strain nici pentru lumea catolica.

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

Stella Maxwell, ingeras Victorias Secret, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume (FOTO)

Stella Maxwell, emblema marcii Victoria's Secret, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. Clasamentul a fost facut de catre revista pentru barbati Maxim. in clasamentul.

Cel mai bizar meci din istoria sporturilor de contact: Muhammad Ali vs. Antonio Inoki (VIDEO)

Muhammad Ali, cel mai mare luptator din istorie, a incetat din viata sambata, la varsta de 74 de ani. Este omul care a inventat show-ul in sport, show-ul in box, o persoana spumoasa.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri in cinci ani

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani cu cota de piata de peste 25%, a declarat joi directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal.

Cat de bine arata Marian Godina. Cel mai iubit politist din Romania, asa cum nu l-ai mai vazut (FOTO)

Toata lumea il stie imbracat in uniforma de politist, insa nimeni nu l-a vazut pana acum pa Marian Godina cat de bine arata la bustul gol. Cel mai iubit politist din.

Iulia Gorea Costin, cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti

Liviu Petrina, Doru Braia, Valerian Stan considera ca Iulia Gorea Costin ar putea fi cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )